יחסי מין וזקפה

Caged Bird

New member
יחסי מין וזקפה

אני מאובחן כ 6 שנים, בן 27. מזה שנתיים החלה בעיה בדרכי השתן של תכיפות ודחיפות במתן שתן. הבעיה היא ברקע כל הזמן לפעמים ביתר שאת ולעיתים פחות, אני מטופל ב Detrusitol 4mg וכנראה שאצטרך לעלות במינון או לעבור ל SpasMax).. אני מנהל אורח חיים רגיל פחות או יותר ואף יש לי בת זוג קבועה (ומאד מושכת עליי לציין). יש לי בעיה חמורה בזקפה, לעיתים זה חולשה ולעיתים ממש כלום. אני מאד מתוסכל מהמצב, סמל הגבריות שלי ממש נחרב. פרט לכדורי ויאגרה הורסי ספונטניות, מה ניתן לעשות? אני יודע שתרגילי התעמלות למשל עוזרים להליכה ולשיווי משקל, האם יש "תרגילי התעמלות" לבעיה שלי? אני קראתי באיזה מקום שארבעה אחוזים מהפגיעות ב MS הן בתחום השתן והמין. זה אומר שיהיה לי פרוגנוזה קשה יותר? תודה על תשובתך, דרור

תגובה

אכן זו בעיה שנובעת מהמחלה. אין היא מצביעה על כוון פרוגנוסטי (לאן תתפתח המחלה) וניתן לטפל בה. אמנם ויאגרה משפיעה על הספונטניות היות שבטווח זמן מוקצב יש לקיים יחסי מין אך עדיין טווח הזמן אינו מידי. ישנם אף תרופות שמאפשרות טווח של עד 12 שעות מעבר לכך מומלץ להתיעץ גם עם סקסולוג לגבי הפרטים הספציפים של הבעיה שלך.

Caged Bird

New member
ניסיתי סיאליס, אבל זה גורם לתופעות

לוואי. הן מציקות ואני נמנע מהכדור הזה. מה יש לסקסולוג להציע לי? מבחינה בריאותית הרי הוא לא יכול להועיל. התנהגות מינית שונה? האם שיטת פאולה יכולה לעזור לבעיה של הזקפה? אולי שווה לי לנסות כי הרי יש לי בעיה גם בשתן? chuk chuk: האם קריאה של הספר מספיקה? או שחייבים טיפול . תרגול מקצועי?

chukchuk 100

New member
בטח שהקריאה מלווה בהמון תירגול

התירגול קל מאוד זה משהו שעושים בשכיבה, הייתי פונה למטפל בשיטה- לוקחת 2-3 שיעורים על מנת להבין את הענין (הוא ממש פשוט ולא מסובך), במיקרה הכי גרוע הוא יעזור לך רק לשלפוחית השתן. הבעיה היותר קשה שיש לך היא למצוא מטפל או מטפלת בשיטת פאולה- עד כמה שידוע לי הם לא רבים בכלל. ואל תשלול פניה לסקסולוג- אתה לא יודע מה יש לו להציע לך- אולי תירגול פשוט יכול לפתור את הבעיה בקלות- או כדור "קסמים"-או שיפנה אותך למישהוא שהוא כבר טיפל בבעיה בעבר- אין לי מושג, אבל אני מאמינה בלהשאיר את כל האופציות פתוחות, ולנסות. אל תרים ידים .

chukchuk 100

New member
....

היתי מנסה פאולה (כוון שהיא עובדת על השרירים הטבעתים למינהם)- שווה לנסות (יש גם ספר בנושא- "סוד השרירים הטבעתיים"). בתל השומר יש ניו- אורולוג- שווה התיעצות.

למעלה