יחסי מין בטוחים?

shorty20

New member
יחסי מין בטוחים?

שלום רב, התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון - ואני לא יודעת איך להשתמש בהן ( הכוונה ליחסי מין). האם היחסים לגמרי בטוחים בזמן שאני לוקחת גלולות? אין צורך בשימוש בקונדום? גם אם הגבר "גומר"? ואם אני שוכחת לקחת נאמר יום אחר - ואני לא מקיימת יחסים ביום הזה - זה כל כך נורא?

אבל מידע אישי...

ולא לסמוך עלי כי אני גבר אהבל ולא רופא. א. קונדום מגן עליך מיותר מאשר רק הריון, לא חסרות מחלות אחרות. ב. הגלולה עובדת על הגוף מבחינה הורמונלית ומיועדת להלקח בזמנים קצובים. אם לא לוקחים בזמן אז יש תופעות לוואי שחייבים להכיר ולהיות מודעים, למשל נפילת כמות ההורמונים בבת אחת בגלל שכיחת גלולה עלולה להקדים את המחזור ותידבקי במחלת ההריון מסקס יומיים אחרי. הכי בטוח לשאול רופא...

חופ שיה

New member
למה הרופא שרשם לך את הגלולות

לא הסביר לך? או שהוא הסביר לך אבל את חשבת שזה לא מספיק חשוב להקשיב? רצוי לקרוא את הדף שמצורף לחפיסה של הגלולות ולהתקשר לרופא נשים שלך לקבל הנחיות באשר ללקיחת גלולות הספציפיות שהוא רשם לך במרשם.

shorty20

New member
איזו מין צורה?

אם אין לך תשובות אז חבל שתבזבזי את זמנך וזמני. זאת לא צורה לענות!!!

חופ שיה

New member
אל מה את מתרגזת בדיוק?

אחרי השאלות פליאה שלי(וכן גם קצת הטפתי לך) , עניתי לך תשובה. לא כל גלולה לוקחים באותו אופן ולכן רצוי שתחזרי לרופא נשים שלך ושאלי אותו איך את אמורה לקחת את הגלולות. שום תשובה שיענו לך פה לא תהיה מקצועית- תעשי אם זה מה שבא לך . עם גישה חסרת אחריות כמו שלך אולי עדיף שתשארי עם הקונדומים, לקיחת גלולות זה לא עניין של מה בכך , את לא יכולה לעשות מה שבא לך. ואני מאוד מתנצלת אם אני נשמעת לך מטיפה, אבל כמו שאמרתי יש דברים שאסור לזלזל בהם וגלולת נגד הריון זה אחד מהם.

למעלה