בליעת נוזל מקדים הסיכון קטן יותר.
X X Talk 1 New member 20/8/03 #8 כן, למעשה... גם הרבה לפני הגמירה יש סיכוי להדבקה באיידס מהנוזל המקדים שיוצא כבר בשלב מוקדם מאוד של המגע המיני. כלומר, תכלס: יחסי מין אורליים אינם מין בטוח. צריך למצוץ עם קונדום ! (באסה) (שוב באסה) (אוף, איזה עצבים)
כן, למעשה... גם הרבה לפני הגמירה יש סיכוי להדבקה באיידס מהנוזל המקדים שיוצא כבר בשלב מוקדם מאוד של המגע המיני. כלומר, תכלס: יחסי מין אורליים אינם מין בטוח. צריך למצוץ עם קונדום ! (באסה) (שוב באסה) (אוף, איזה עצבים)
X X Talk 1 New member 19/8/03 #1 יחסי מין אורליים האם ניתן להיכנס להריון או להידבק באיידס ע"י בליעה של שפיך (סליחה, "זרע"), וכנ"ל לגבי אם לא בולעים אלא יורקים ?
יחסי מין אורליים האם ניתן להיכנס להריון או להידבק באיידס ע"י בליעה של שפיך (סליחה, "זרע"), וכנ"ל לגבי אם לא בולעים אלא יורקים ?
ד דר שמואל רשפון New member 19/8/03 #2 בליעת זרע לא נכנסים להריון מבליעת זרע. אפשר להדבק באיידס ובמחלות מין אחרות מבליעת זרע, גם אם יורקים. מין בטוח מבחינת איידס אינו כולל בליעת זרע.
בליעת זרע לא נכנסים להריון מבליעת זרע. אפשר להדבק באיידס ובמחלות מין אחרות מבליעת זרע, גם אם יורקים. מין בטוח מבחינת איידס אינו כולל בליעת זרע.
X X Talk 1 New member 20/8/03 #3 להיות בטוחה כלומר, גם אם אין לי אף פצע בפה ואני לא בולעת, יורקת הכל ואפילו שוטפת, הנגיף יכול לחדור בינתיים למערכת הדם שלי ולהדביק אותי ?
להיות בטוחה כלומר, גם אם אין לי אף פצע בפה ואני לא בולעת, יורקת הכל ואפילו שוטפת, הנגיף יכול לחדור בינתיים למערכת הדם שלי ולהדביק אותי ?
X X Talk 1 New member 20/8/03 #4 המשך וגם ברצוני לדעת מהם סיכויי ההדבקה (נגיד ביחס ל- 0.2% שאתה נוטה להזכיר)
ד דר שמואל רשפון New member 20/8/03 #6 סיכון יחסי מין אורליים ללא קונדום סיכון ההדבקה באיידס במקרה שתארת נמוך מ0.2% בכל מגע. ביחסי מין אורליים שאינם מוגנים קיימת אפשרות להדבק גם במחלות מין אחרות כמו עגבת, זיבה והרפס.
סיכון יחסי מין אורליים ללא קונדום סיכון ההדבקה באיידס במקרה שתארת נמוך מ0.2% בכל מגע. ביחסי מין אורליים שאינם מוגנים קיימת אפשרות להדבק גם במחלות מין אחרות כמו עגבת, זיבה והרפס.
ד דולפין סטלן New member 20/8/03 #9 מוסיף שאלה, אולי קצת טיפשית אם אני יורד לבחורה אז יש סיכוי שאידבק ?