יחסי אב בת

©chaos©

New member
יחסי אב בת

לעבודת סמסטריון שאני מכין אני זקוק למידע על השפעת אבדן אם בגיל צעיר על יחסי אב בת בגיל ההתבדרות. הקייס שבו נתקלתי בבית החולים מדבר על בחורה בת 15 שאיבדה את אמה בגירושים קשים גל מאוד צעיר וכעת בגיל 15 נמצאת עם מחלה כרונית בבית החולים כשרק אביה מלווה אותה. הקשר ביניהם לדעת רבים צמוד ותלותי מידי ומגיע לרמה שבה בם ישנים מחובקים בלילה. זה נראה מעט תמוה ועל כן אני מחפש חומר אקאדמי ומאמרים לגבי יחסי אב בת עד כדי תלות ללא אם בתמונה. מקווה כי הגעתי למקום הנכון. תודה מראש לעוזרים

שלום לך.

מקור אחד שאני יכולה לחשוב עליו הוא הספר "בנות לא אם" של הופ אדלמן, שמספר בצורה אנקדוטלית [באמצעות עדויות אישיות, שלה ושל נשים אחרות], על סוגיות שונות שבנות ללא אם מתמודדות איתן, ובין השאר מערכת היחסים עם האב. תוכל למצוא קישור לספר במדור הקישורים של הפורום. שנית, במדור המאמרים של הפורום, בקטיגוריית "עבודות ומחקרים", תוכל למצוא עבודה בנושא תחלואה, פציעות ותמותה בקרב ילדים שגדלים עם הורה אחד. שים לב שהמאמר חולק לחמישה חלקים - צרפתי כאן לינק רק לחלק הראשון שלו. כדאי לך גם להציץ ברשימה הביבליוגראפית שבסוף העבודה. אתה מוזמן להמשיך ולהתייעץ עימנו.

למעלה