יחסים שכאלה......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
יחסים שכאלה......../images/Emo13.gif

ברוב המיקרים אנחנו שומעים סיפורים.... על האקס שהוא סתם מניאק... מה קורה במצב והאקס "בסדר" הוא לא מניאק.... אולי הדעות לא תואמות ....אבל אדם עם מוסר..... שיודע לכבד את הזולת...... יוצא מצב מצחיק במקצת
לפתע אני מוצא את עצמי משוחח איתו..... לפעמים מזמין אותו לכוס קפה (כשאני מכין לעצמי) מעוף

אתה יודע מעופי

גם אני חשבתי על זה הרבה פעמים ולפחות אצלי איני חושבת שהוא מניאק לא הוא לא היה טוב עבורי הוא עשה הרבה רע לי , לילדים אבל מעולם לא חשבתי שעשה או עושה היום בכוונה תחילה הוא עושה את הדברים לא מתוך רוע כי אם מחוסר מודעות מטיפשות , אבל זה הוא ולשנות אי אפשר ומה שלי יש זה לברך שאיני איתו יותר ותמיד עלינו לזכור שמה שטוב עבורי לא יהיה טוב בהכרח לאחרת ולהפך...

maof

New member
אני צוחק לעצמי לפעמים......

רק בגלל הסיבה שאני מוצא את עצמי משוחח איתו מישתדל לישמור על מרחק מסוים....... ואני קצת מיתבלט עם עצמי....... אם אני לא מגזים במקצת?????? מעוף

אתה מדבר על

האקס של זוגתך עכשיו ירד האסימון... אם היחסים טובים אז אין כל סיבה שלא תשוחח איתו... בסך הכל הקשר עם זוגתך ישאר לתמיד הרי הוא האבא של הילדים שלה והקשר הטוב שלך יש איתו משפיע גם על הקשר הישיר של הילדים איתך מצחיק גם אצלי האקס והאיש שאיתי מכירים ומשוחחים אחד עם השני , מפרגנים לפני שבועיים אפילו קבעו מאחורי גבי על בילוי משותף (כמובן שיחד איתי) וכך יצאנו לבלות האקס עם חבריו ואני עם האיש שאיתי וכשהזמין אותי לרקוד האיש שאיתי פירגן והחברים מסביב לא הבינו מה בעצם הולך תשאל אותי מעופי? לא יודעת הייתי מעדיפה לבלות בחברה אחרת אך מצד שני שמחה שיש בינהם איזה קשר והם מפרגנים אחד לשני הרבה יותר קל לי ביחוד תמיד שהאקס מצליח להוציא אותי משלוותי האיש שאיתי מזכיר לי - ניצת , את יודעת שזה לא מרוע , את יודעת שזו סתם טיפשות אז למה את מתרגזת...

*יערית

New member
מוזר......./images/Emo13.gif

כך בדיוק אומר לי בן זוגי כשהג´ננה תוקפת אותי
נשמע לא רע לצאת כולם יחד...אבל כאן אני מעדיפה לשים גבולות ולצאת עם חבריי ולא לצרף את האקס שלי {שבטח עוד יבקש שאשלם עליו
}

../images/Emo6.gif

את הורגת אותי בובלה (ת´מבטא הרומני כבד את שומעת נכון?) לצאת כולם יחד? לא אהבתי כיוון שלא הייתי חופשיה לחלוטין לא רציתי לנקר עיניים לאקס וכשאני מבלה ממש לא אוהבת לעשות חשבון
אבל חושבת שיחסים טובים בין כל המעורבים עושה טוב לכולם

*יערית

New member
רומני כבד?

צ´יפאצ´ה
? ואני עוד לומדת רומנית... יש מי שמדבר בבית
נכון..זה גורם לפחות חופשיות... אבל העיקר השמחה שבלב}{

maof

New member
עבדו עליך....../images/Emo13.gif

אני חושב שבסיטואציה כזאת יהייה לי קשה...... זה ניראה לי קצת משונה....... לצאת לבלות עם האקס של בת זוגתי.........(אולי אם הוא יזמין
סתם.....סתם) לפי דעתי כל דבר שיכול ליתרום ליחסים טובים..... עבור הילדים שהם חלק חשוב בחיינו ........ לא ניראה לי שיחסים של כעס וסלידה יתרמו לילדים..... הילדים בסופו של דבר לא טיפשים .....והם מרגישים אם יש מתח .....בין המבוגרים..... מעוף

blonda3

New member
מעופי-תכתוב על זה../images/Emo63.gif

זה נשמע באמת מצב די נדיר בימינו. זה נשמע יותר מדיי טוב מכדי להיות אמיתי. אבל-זה נשמע גם מאד מאד אנושי
הלוואי ואצל כולם זה היה המצב

maof

New member
בלונדה יקרה.............

אני לא יודע אם זה נדיר........אם זה נישמע טוב מידי..... אני מאמין בגורל ......ויש דברים שפשוט הם נימצאים..... יש דברים שמיתחברים ללא שאלות מיותרות....... אני שמח במקום שאני נימצא ....... ומאחל לכל אחד שיגיע ליום שהוא מבקש לעצמו.........
לפעמים רצוי לדבר פחות....אני עם הפה הגדול שלי
מעוף

ארלה4

New member
אספר לך עלי

תקשיב מעוף, עוד לא כתבתי את שאני אמור להוציא עכשיו. התגרשתי לפני 3 שנים וממש היה קשה לי להיות עם גרושתי בקשר, בעצם עזבתי את הבית (גרושים רשמיים היו אחרי שנה וחצי ולא בגלל סחבת, הנייר לא עניין את שנינו , והתגרשנו כשביקשתי שנסיים את הקשר בגלל שנשים ראו בהיותי פרוד בעיה ביצירת קשר, אבל לא על זה רציתי לספר לך. אני וגרושתי בקשר מאוד טוב, אנחנו מדברים כמעט כל יום, היא מבקרת את אימי ומדברת עם אחיותי, אני (כל עוד לא הייתה לי בת זוג) מבלה את החגים עם משפחתה וילדי. אפילו קיימתי הבטחה לבנותי לקחתן לטיול בפריז וצרפתי את גרושתי לחבילה, הרבה מרימים גבה "אז למה התגרשתם?" אז ככה, כבעל ואשה לא הסתדרנו. פשוט כל דבר גלש לריב וויכוחים ומריבות, אבל חצי שנה אחרי שעזבתי את הבית התיישבנו דיברנו והבנו שאנחנו יכולים להיות חברים טובים אחלה אבל לא בעל ואשה, כי כזוג יש איזשהם דרישות רגש וגוף ומחוייבויות שאנחנו לא מצליחים להסתדר איתם כולל עזרה חיצונית, אבל כחברים אחלה, מה אנחנו לא מכירים חברים שהם יופי אבל מעבר לזה לא יכול להיות? עכשין, כל זה כמובן כל עוד אין לנו בני זוג קבועים, נכון לא נראה לי סביר שתהיה לי בת זוג ואני אסע לחו"ל עם גרושתי , אבל גם אם יש לי בת זוג אני שומר על קשר טוב עם בנותי ואם אימם, הרי כל החיים שלי יהיה לי קשר אליה, אם בחתונות עם בנכדים אם בעוד דברים שלא עולים בדעתי כרגע, אבל גם ברור לי שמערכת בינה לבין בת זוגי היא בעייתית לא מבחינתי אלא (ואני מנחש) מבחינת בת הזוג שלי כי בד"כ גרושים נתפסים כמשהו רע ומערכת לשעבר היא רעה, ואיןם בליבי צפיה שהן תהיינה חברות אלא שבת זוגי תגיע להכרה שהמערכת הטובה שלי עם "הלשעבר שלי" לא מפריעה למערכת הזו. נשבע לך שאני מאחל כל טוב לגרושתי ושתמצא מישהו שיהיה לה טוב, הלו, הייתי נשוי לה 25 שנה וזה לא הולך ברגל. אז האם יכול האקס להיות נחמד? אני מקווה שאהיה כזה ולא בדיוק נראה לי שאשתה קפה עם בן הזוג שלה, אבל לא מאחל כל רע ורק שיהיה לה טוב, ומאחל שילדי ישמחו לראותינו בחיגות שלהם כמו שישמחו לראות את אימם, ואני אביא לחגיגות שלנו את בת הזוג שלי כי היא בת הזוג שלי| כמו שאני מאמין שגרושתי תביא את בן הזוג שלה. לסיכום אם לא מתייחסים למצבנו כגרושים ממצב של שנאה ורק עם כוונה לצאת לדרך טובה יותר אפשר לנהל מערכות חיים מסודרות נעימות ככל שיהיו, ולא כסחיסתיות זהו מאחל לכולם רק אושר חיוכים וכייפים

ארלה מה שסיפרת כאן

צריך להיות עבורך מקור לגאוה. אני חושבת שכך צריך להיות, הרי חלקנו חיים משותפים , יש לנו ילדים משותפים אז למה לא בעצם? איני יכולה לומר שאני והאקס חברים, אבל אני דואגת לו, הוא חשוב לי ואכפת לי ממנו , כמו אח, כמו בן משפחה קרוב. גם אנחנו לפני שנתיים יצאנו לח"ול עם הילדים, טיול משפחתי ואני חייבת לומר שכולנו נהננו. ידענו לשמור על הגבול ,חדרים נפרדים וכל אחד בעצם עשה דברים שונים בזמנו הפנוי. אפילו התחיל לו שם רומן קטן ואני פירגנתי בכיף... מדי פעם אני מזמינה אותו לארוחה עם הילדים ולהם זה עושה רק טוב. כשאימו נפטרה בקיץ האחרון , הייתי אני שטיפלה בכל ענייני המשפחה ועד יומה האחרון הייתי בקשר נפלא איתה ועם הגיסות. אגב האיש שאיתי בימים אלו , נוהג בדיוק כך עם גרושתו, אפילו יותר מכך בחגים הוא מבלה עם בנותיו בביתן , עם גרושתו , עם חמותו לשעבר. ואתה יודע מה? הרבה פעמים בפנטזיה הייתי רוצה לראות את כולנו כבר בזוגיות יציבה, חוגגים ביחד , כל אחד עם בן זוגו החדש וכמובן כל הילדים, הרי אחרי הכל אנחנו משפחה לא?

ארלה4

New member
נכון, עם יודעים

לשמור על מרחק הגיוני, גם בנסעתי האחרונה איתם דאגתי לחדר ל 4 ו"בגלל" שאני מעשן נוצר לבד ללא "התכוונות" שאחת הבנות ישנה בחדרי והשניה עם אמם(הבן בצבא לכן לא השתתף בחגיגה), אבל הלכנו יחד, הצטלמנו וצחקנו די הרבה, , גם אני מוזמן לארוחות איתם, וחמתי לשעבר למדה שלא צריך להחמיץ פנים כי איני גורם מאיים אלא נשארתי אותו אדם שאהבה פעם, ומה לעשות לא הסתדר ביני לבין ביתה. נכון , יש לדעת לשים משקל נכון על הצד הנכון. ונשאר משפחה עד למוות, כי יש לנו דברים משותפים שישארו איתנו לטוב ולקע

זה קיים....ולמה לא?

לי אין בן זוג כך שאין אקס אבל אני האקס ... (שונאת אגב את המונח הזה כל כך) של אבי ילדי שבינתיים נישא..ויש לו גם בת אישה נחמדה יש לו(טוב, טעם טוב יש לו כבר נוכחתי..
) לא הולכת להיות חברה שלה יש לי עדיין כמה השגות על המוסר שלה... אבל.. לפני שנה וחצי, יזמתי פגישה איתה, אחרי שלא היה חופש ביננו היתה בורחת ממני לא יכולתי להתקשר אליו הביתה מתוך ידיעה שיתכן והיא תענה... לקח זמן עד שהסכימה לפגוש אותי כנראה היתה מאוימת שיחה בבית קפה , שהיתה רק על העתיד שום דבר לא על העבר (אגב, זו האישה שהוא עבר מביתי....אל ביתה...) ומאז יש חופש כשהיו הילדים אצלו שבוע...והתגעגעתי, באתי לבקר הוא ישן, ואנחנו שתינו כוס תה יחד לפני כמה ימים היא שלחה לי ספר שאקרא בקרוב אבקר אותם,לראות את הילדה שנולדה והכל בחופש מלא בלי כאב (עבר...איזה כיף) והעיקר...מעל הכל כל כך טוב לילדים לראות מערכת יחסים טובה במישור הזה...

רות 2

New member
טוב ....

יפה ונעים לקרא אתכם ולדעת שאפשר גם כך.... אבל.... אני באופן אישי אעדיף לשמור על מרחק עם הלשעבר של בן הזוג ... (פחדנית שכמותי....???) אין לי הסבר הגיוני סתם תגובה שבאה מהבטן ומבן זוג שנימצא בקשרים הדוקים וחבריים עם הלשעבר אצפה ממנו ללקחת את האחריות על הגבול אני לא זו שתשים גבול ליחסים חיוביים ובריאים מעין אלו ....

ארלה4

New member
היי , בטח

שמי שישים את הגבול יהיה בן הזוג שלך, אבל אם את זו שבחרת אותו , מקווה שתסמכי עליו , כי הגבולות שלו הם לא הגבולות שלך ואת רק יכולה להפגע, לכן ובכדי למנוע פגיעות או שתאמרי מהם הגבולות שלך, או שתקבלי את מעשיו מתוך הכרה שהוא לא טיפש והוא ישים את הגבולות היכן שהואיחליט מה לא יפגע בך,אבל כדאי תמיד לזכור שאתם שני אנשים שונים שאים לא תאמרי הוא יקבל החלטות שיהיו או שונים או דומים אבל כיד המקרה הטובה עליכם

רות 2

New member
בנוגע לגבולות.... אתה יודע ...

אפשר להתפלסף עד מחר..... למבחן המציאות , והרגישות האחד לשני, לפשרות ולכבוד ההדדי גם יש מקום יש מקום לא חושבת שמישהו יכול להחליט מה יפגע בי ומה לא... במערכת יחסים בינו לביני הוא ילמד מהר שאיתי מדברים על הכל נותנים מקום להתנסות ליד המקרה בנושא גבולות, אין הרבה מקום מחליטים יחד ולא לחו

למעלה