יחסים-עם-הורים :-\

dark wound

New member
יחסים-עם-הורים :-\

קרה לי עכשיו הדבר הכי מביך ודבילי שיש: אבא נכנס לחדר, מנסה לתפוס איתי שיחה, כנראה אמא לחשה לו איזה משהו על "אתה לא קרוב מספיק למורן" וזה וזה וזה בגלל שלא אמרתי לו שלום על השנייה שהוא נכנס הביתה. זה הלך ככה: "שמעתי שאתה מצטיין" "מה זאת אומרת?" "שמעתי על הציונים שקיבלת" (שתבינו, לא בנאדם שממש מעניין אותו, רק שאני אצליח בפיזיקה וזהו) "אה.. אההמ.. כן" "לא מגיע לך איזה פרס?" "ממשרד החינוך?" "כן" "אההה.." |שתיקה ארוכה ומביכה מאוד| "החדר שלך מסודר מדי" |שתיקה| "מתי סידרת אותו? היום?" "אה.. הוא די מסודר כבר מהחופש ואני מנסה לשמור עליו ככה" |עוד שתיקה|. הוא לא הולך.. אחרי כמה רגעים: "טוב.. אז.. אה.. |עוד שתיקה| לילה טוב" אוףאוףאוף... זה היה כזה מטומטם
עכשיו, אני שואל: מה גורם להורים להיות כאלה חסרי טאקט? זה בא בחבילה?

FartherAway

New member
מוזר, אצלי זה בכלל לא ככה.

עם אמא יש קשר מצוין, אנחנו תמיד מתעניינים ויכולים לדבר שעות. עם אבא פחות, אבל עדיין נוסעים הרבה ביחד ומסתובבים ומדברים. אני אוהב את ההורים שלי. ^^

Aline In Chains

New member
חח הייתי מעדיפה שזה יהיה כמו אצלך.

אמאשלי כזאת חופרת!!!!!! מתנהגת איתי כמו ילדה קטנה, מבקשת לעשות אופניים עם הרגליים, והיא גם משחקת איתי במשחקים במחשב
ולפעמים כותבת לאנשים באיסיקיו שלי[טוב זה קרה רק פעם אחת,אבל מאז אני בטראומה.] בטח ממנה קיבלתי את השריטות

Snow fairy

New member
../images/Emo6.gif

איזה מגניבה היא! אמא שלי סתם פולניה קיצונית

Aline In Chains

New member
ואם כבר כולם מדברים פה על שיחות עם ההורים,

אז אני בקושי מספרת מש'ו לאמא שלי. כי היא מתחילה לחפור לי על זה אח"כ. ועם אבאשלי אני בסדר כזה לפעמים ולפעמים לא... ולא מדברת איתו על דברים אישיים.

sky darkens

New member
שמע, לפחות הוא מנסה.

תשמע, אמא שלי זה משהו מיוחד, ואני מודה לאלוהים על זה. היא כמו ידידה טובה שלי והיא יודעת עליי הכל. אבא לעומת זאת.. אבא שלי הוא בן אדם מבוגר בן 44 עם ראש של ילד בן 7, בלחץ. הוא אוהב לעשות צחוקים ובלהבלה, ומצד אחד יש חברים שמתים עליו, אבל מצד שני יש כאלה שמפחדים ממנו.
הוא פדחן כזה. למשל, פעם אני והוא הסענו את חברה שלי לשעבר הביתה ואז כשהיא בא לצאת מהאוטו הוא כזה: "יאללה מה אתם משחקים אותה, תני לו נשיקה. כאילו שאם לא הייתי פה זה לא היה קורה." משהו כזה.
והלוואי ואבא שלי היה מתעניין לי בלימודים. אני חוזר עם ציון סופי 90 בלשון בבגרות, אמא שלי כולה בהתלהבות.. אבא שלי כזה: יפה. והולך.

dark wound

New member
../images/Emo31.gifאני לא אוהב צביעות, ואני עוד יותר לא אוהב

שעושים דברים בכפייה (כי אמא אמרה לו)

חצילע

New member
ממממממממ.

יחסים סבירים עם אמא. עם אבא שלי... אנחנו בערך כמו שני זרים בבית.

shiratel

New member
גרושים ../images/Emo4.gif

ובואו נגיד שלא בצורה הכי יפה (למרות שאני מודה שיכל להיות הרבה יותר מכוער, יש אנשים שעברו הרבה יותר גרוע ממני)... בחיי שאין יותר מסריח מזה. יחסים טובים עם אימא אבל לגור איתה ועם אחותי הקטנה ביומיום מחרפן אותי למוות אז לפעמים אני ממש מגעילה אליה ולפעמים היא אליי... אבל חוצמזה אני יכולה לדבר איתה על הכל (כמעט) רק שהיא פרנואידית אששששששש אבא כנ"ל, באמת שאפשר לדבר איתו על הכל (גם, כמעט) רק שהוא גר עם חברה שלו (היא הייתה פעם חברה של אימא שלי אז אימא שלי שונאת אותה עכשיו
) אז אימא שלי לא מוכנה שנלך אליה הביתה... אז אני רואה אותו רק אחרי צהריימים ותמיד לכמה שעות... וסתם יש הרבה לכלוכים באמצע ביניהם, הם עוברים דרכי ואין עם מי לדבר - זה לא יפסיק. הכל ייגמר שאני אהיה בת 18...

Snow fairy

New member
דווקא בסדר יחסית.

עם אמא יוצא לי לריב יחסית הרבה. בדר"כ אני מספרת לה דברים, אבל לפעמים היא מנסה לשאול אותי שאלות ולדבר איתי על נושאים שאני לא ממש אוהבת לדבר עליהם עם כל המשפחה בארוחה צהריים, אז זה די מציק
. חוץ מזה יש המון דברים שאני לא מסכימה איתה ומעצבנים אותי אצלה, אבל בכללי אנחנו מסתדרות בסדר רוב הזמן. אבל אמא עובדת בבית, והיא כל הזמןןןןן פה, אז לפעמים אני קצת משתגעת. היא גם נורא פולניה וזה מעצבן. את אבא אני רואה רק בערבים. והאמת שאני מסתדרת איתו מצויין, הוא הרבה יותר הגיוני מאמא [אבל הבאסה היא שאמא היא מחליטת ההחלטות בבית, ואם אבא נותן לי רשות למשהו שהיא לא נתנה אז היא מתעצבנת
]. הוא מצחיק ודי מגניב^^. בקיצור, לא מתלוננת יותר מדי:]

shiratel

New member
גאד דמט../images/Emo2.gif

איזה אימא ליברלית, פאקינג שיט ועוד שהיא אמרה את זה באופן כ"כ ישיר, דמט. אם אימא או אבא שלי היו מדברים איתי ככה, הייתי רוצה שהאדמה תבלע אותי באותה שניה בדיוקXD בקשר למריחואנה... אני מתארת לעצמי שלהורים שלי זה לא יעשה כלום. אימא שלי מגיבה מוזר לבירה ונרגילה אבל חוצמזה שומדבר
הם לא הטיפוס של "ההורים האוסרים"... אולי בגלל שהם יודעים שגם אם הם היו מנסים, לא היה הולך להם

למעלה