יחסים עם האחראי

ocean boy 22

New member
יחסים עם האחראי

האם אתם מסתדרים עם מנהל/ראש צוות? אני מאוד רגיש ולוקח ללב, ויש לי אלרגיה כשמדברים אליי בטון נוזף/כועס/צעקני. כאילו אין - אף אחד לא ידבר אליי כאילו אני איזה סמרטוטון. פעם אחרונה שמנהל דיבר אליי כך, הייתי מאוד קר אליו ואחרי זה הערתי לו שאני לא אוהב שמדברים אליי בטון כזה, אני לא חייב לו כלום.

אזרח111

New member
לא תמיד חייב לענות ....

גם מנהלים הם בני-אדם, וכמו שמלמדים אותנו לתת לפעמים ללקוחות להתפרק בצעקות, ככה רצוי עם מנהלים. יש כאלה מתוסכלים שפשוט מחפשים לריב, ואם תענה להם תיתן להם סיבה נוספת להמשיך לפרוק עליך תסכולים. ולפעמים כן צריך לענות, כל מקרה לגופו. זה כבר חוכמה בפני עצמה, לדעת להתמודד עם מצבים שונים.

מותר לי

New member
יודע מה הכי "מקפיץ" אנשים כאלו?

כשמגיע אלי נוסע עצבני ורק צועק, ולא איכפת לו שום דבר, וכל נסיון שלי להרגיע אותו עולה בתוהו, אני מחייכת אליו את החיוך התמים שלי ואומרת לו בשקט "טוב, אז תצעק!" זה בדרך כלל מה שגורם לו לשתוק
(במקרה הגרוע הוא יאשים אותי שצחקתי עליו, וגם לזה יש לי תשובה- "אני לא צחקתי, אני חייכתי! מה רצית, שאני אבכה?")

אזרח111

New member
יש לך גישה מצויינת ...

אסור להיכנס למערבולת הכעס של אנשים מרירים וכועסים.

מותר לי

New member
../images/Emo45.gif

ברגע שנכנסים לכעסים- גוררים אותם למשך כל היום, חוזרים איתם הביתה וקמים איתם בבוקר שלמחרת
אני מאד משתדלת לא להגיע למצב של כעס על נוסעים, גם כשהמצב דורש זאת, במקרה הגרוע ביותר אני עושה "קאט" לנחמדות ומתחילה להוציא את הצד הקשוח שבי (ואם זה לא עוזר- כמוצא אחרון אני יוצרת בעיות וקשיים שאין להם איך להתמודד איתן, התרעתי בשביל הפעם הבאה שלהם, והתרעתי בשביל כלל הנוסעים האחרים שנמצאים באיזור באותו הרגע) לפעמים מה שאני עושה זה "עצירת תנועה": מבקשת מהנוסע משהו פעם ראשונה, פעם שניה, והפעם השלישית לא מגיעה, לא נותנת לאף אחד לעקוף את התור, מסתכלת לכל דבר מעניין אפשרי, נותנת תחושה של 'אני לא ממהרת לשום מקום', הנוסעים האחרים כבר יעשו את העבודה במקומי
פעם אחת קרה שמישהו הצליח לעצבן אותי חזק, (אחרי שהשיטות הנ"ל לא עבדו...) נכנסתי לחדר, צרחתי על כל דבר שזז, הודעתי שבבנאדם הזה אני לא מתכוונת לטפל אם הוא לא משנה את היחס שלו אלי ומיד, לא הסכמתי לאף אחד להכנס לרדיוס שלי, גם לא דיפלומטים, וגם לא ראש הממשלה, ובחצי שעה הבן אלף הזה הצליח להתווכח איתי על כל דבר אפשרי (ועוד להגיד "זה בסדר, גם לי יש בת עקשנית כמותה"
הלו! אני כאן! ומי שעקשן זה אתה!! אני רק הולכת לפי ההוראות!) אחרי שהוא הלך לא היתה לי אפילו דקה אחת להרגע, מיד הגיע איזה דיפלומט של זימבבואה או הונולולו או טיזנהאבי... וגם בלי שהוא דיפלומט- לא מגיע לו יחס חרא בגלל שזה שלפניו עיצבן אותי! אז עמדתי מולו שתי שניות, חייכתי מאוזן לאוזן חיוך עייף ומאולץ, והבאתי אנחה של "יהיה טוב!" והחיוך שהוא החזיר לי הזרים לי את כל הכוחות שהלכו מהנוסע הקודם
(אם אני לא טועה כתבתי על המקרה הזה מתישהו בפורום)

אזרח111

New member
מזכיר לי אולי את אבא שלי ../images/Emo3.gif

תמיד שאנחנו עומדים מול בודק בטחוני בשדה-תעופה, הוא מזרז אותו, ואומר לו: כן כן כן כן כן, מחבלים ארזו לי את המזוודה, יאללה יאללה אני לא מחבל, אתה רואה .... וזה מעצבן גם אותי, ואני מעיר לו: תן לבן-אדם לעשות ת'עבודה שלו.

מותר לי

New member
יש לו מזל שהוא לא עובר אצלינו ../images/Emo6.gif

ויש לו עוד מזל- שהוא לא נפל עלי
כמו כל אותן התשובות ה"מתחכמות" על הנשק: "יש נשק?" "כן" "איפה?" "הידים שלי זה הנשק שלי" יופי!
או- "יש נשק?" "בשביל מה?" "לא יודעת בשביל מה! יש נשק?" "אבל למה שיהיה לי נשק?" "כן או לא!" "לא" ונהגי המוניות המתוחכמים: "תשאל אותם אם יש להם נשק" "לא, אין להם, הם תיירים" "אבל אני אמרתי לך לשאול אותם! לא ביקשתי שתענה במקומם!"

אזרח111

New member
סבבה

אז איפה המזל על כך שהוא לא נפל אצלך?
חשבתי שאת באה להגיד משהו כזה: מותר לי:יש נשק? נבדק:כן מותר:איפה? נבדק:הידיים שלי זה הנשק שלי מותר לי (שמה כפפות): תתלווה אליי לחדר הזה *****מותר לי מבצעת חוקן עמוק וחודרני***** מותר לי: אוקיי אדוני, רק רציתי לודא שאתה לא מסתיר נשק נבדק( הולך וצולע): אני אתלונן עלייך! אם כך, אז באמת מזל, אבל זה לא כך

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

מזכיר לי שפעם שאלו אותנו על מסלולי בדיקות שונים, ו"זרקו" לנו דוגמא כדי שיהיה מוחשי: בראד פיט מגיע למסוף, איזה מסלול בדיקה נעביר אותו? אז אחת קפצה: "אני אעשה עליו חיפוש"
האמת שעל הנשק שואלים בעמדה חיצונית, אז מי שרוצה לחצות אבל יש לו נשק או סתם מחליט לעשות בעיות- אחורה פנה והביתה על טיל! ו... נשק אפשר לגלות גם עם מגלה מתכות ידני, רוצה לנסות לתאר?

אזרח111

New member
אני לא יכול ...

פורום סואן מדי ...
מיליוני האנשים שעוברים פה יראו אותי, ומחר בבוקר אני אגלה שאיבדתי את האנונימיות שלי, ואני לא מעוניין בכך. אני רוצה להמשיך להיות בן-אדם רגיל ושגרתי

מותר לי

New member
תירוצים... תירוצים... ../images/Emo199.gif

טוב, נו... תגיע למסוף, נבדוק ת'עניין
(רק קח בחשבון שאם אתה מגיע למסוף אתה תאבד את השפיות, אז אם אתה רוצה להמשיך להיות בנאדם תחשוב פעמיים
)

אזרח111

New member
היי ...

למה את חושבת שאני אאבד את השפיות? בואי לענות שיחות של תמיכה טכנית, נראה אותך מתמודדת.
צריך להוסיף בדרישות התפקיד: יכולות טלפתיות. יש לקוחות שממש צריך אבחנה חדה כדי להבין מה הם בעצם מנסים להגיד, ומה בעצם הולך שם מעבר לקו הטלפון, במסך שלהם, ואת זאת אני אומר על סמך נסיוני הדל עד מאוד לבינתיים. עוד לא נתקלתי במקרים הקשים

למעלה