יחסים לא הדדיים

שAרה

New member
יחסים לא הדדיים

שלום

אני חדשה כאן (-:
יש לי ידע בקלפי טארוט

פרשתי פרישת הווה-עצה-תוצאה
השאלה: איך אני צריכה להתנהג מול בעלי בקשר ליחסיו עם אחיו?

רקע: לאחיו של בעלי ואשתו יחס מנצל כלפי בעלי. זה כבר שנים שהם פונים אליו רק כשהם צריכים שהוא "יסדר" בשבילם משהו, יתן כסף, יבצע הסעות, ישיג דברים במשרדי ממשלתיים ועוד.
הם אף פעם לא באים לבקר אותנו, למרות שבמשך שנים ניסיתי מאוד להזמין אותם. מעולם לא חגגו איתנו שום חג (תירוצים שונים).
היחס שלהם חילחל לדור השני ואין קשרים בין הבני דודים בכלל. הדר חורה לבעלי מאוד.
היחסים החד-צדדיים גוררים הרבה מתחים ביני לבין בעלי. כואב לי לראות איך שמנצלים אותו ואיך שהוא לא זוכה לשום יחס מצד אחיו ואשתו.
בין בעלי לביני יש הרבה מתחים סביב הנושא. קשה לי מאוד לראות מהצד איך מנצלים את טוב ליבו וכמה שכואב לו שאין יחסים משפחה חמים בינו לבין אחיו.
הפרישה:
1. הירח
מייצג את החרדה שאני מרגישה נוכח קשר הניצול של בעלי עם אחיו. הירח מעיד על פחדים מהילדות. יכול להיות שהחרדה שלי נובעת ממשהו שהיה בילדות, אצטרך לחשוב על זה לעומק. יכול להיות שהירח מתאר חרדה מכך שאני לא מבינה את מהות הקשר של בעלי עם אחיו והדבר משאיר אותי בערפל ובחוסר שליטה ובגלל זה מעורר אצלי חרדה.
אשמח לשמוע מה דעתכם?

2. העצה: מלכת המטות
המלצת הפרישה שאני אחפש להשקיע אנרגיה ליישר את עמוד השדרה שלי, במקום לעסוק בענייני הקשר של בעלי מול אחיו. אם אחזק את הבטחון העצמי שלי אז מערכת היחסים המנצלת לא תפריע לי כל כך... ??
מלכת המטות גם עוסקת בדרמות (-: המלצתה של מלכת המטות להפסיק לייצר דרמות מול בעלי כאשר מתייחסים אליו בדרך מנצלת.
גם פה אשמח לשמוע את דעתכם

3. תוצאה/סיכום - מלך המטבעות
קלף מלך המטבעות חשבתי שהוא מסמל את בעלי. בעלי אדם בעל מעמד גבוה בתחום עיסוקו. גם בעל ממון וגם בעל השפעה. פירשתי את מלך המטבעות כבעלי בעצמו. אולי אני טועה...
יכול להיות שמלך המטבעות מייצג את נושא הכסף והמעמד שהפרישה מטפלת בו. שמה שהכי מפריע לי שהניצול של בעלי עולה לי כסף, זאת בגלל שחלק מהבעיה של הניצול שאחיו של בעלי לוקח ממנו כספים מדי פעם. יתכן לפי קלף מלך המטבעות שאני בעצם מפחדת שמה שלוקחים מבעלי זה כסף ולא עניין הניצול עצמו כל כך?
אשמח לשמוע את דעתכם גם בקשר למלך המטבעות במיקום הסיכום לפרישה.

תודה רבה מראש

שרה

רשף כשף

New member
הי שרה

הירח מעלה תהיות על דמות האם במשפחה שלך או במשפחה של בעלך.
מלכת המטות יכולה להצביע על רצון למצוא את הדרך שמחברת בין הבית והמשפחה, אכן מתוך מקום של בטחון וחיזוק הבטחון.
מלך המטבעות יכול להצביע על כך שבעל המאה הינו בעל הדעה. מי מנהל את הכספים במשפחה המורחבת? אליו צריך להתחבר. אם זה בעלך, פעולותיו צריכות להיות נדיבות כלפי האחרים. זהו אינו ניצול על פי הקלפים.
בהצלחה!!!
&nbsp

דעתי הצנוע

קלף הירח יכול לסמל גם השתקפות הדברים על הצד ההפוך שלהם: מה שטוב נראה רע, ומה שרע - נראה טוב. במיקרה שלך, הטוב ליבו של בעלך נתפסת כ"פוגעת" בדימויו; אולי כי בתחומים אחרים הוא כן יודע לעמוד על שלו ובמקום הזה נראה רך מדי..
מלכת המוטות (אני אישית מאוד אוהבת את הקלף הזה
) - "בלי מלח! - רק פלפל, וגם שאר התבלינים", ז"א מוסיפה עניין, אך בו בזמן - בהחלת נטיה ברורה לדרמות.. היוזמה בה מהצד שלה. העצה כנראה - פחות דרמה, יותר ביטחון עצמי (שיש לך!!) ולערבב בתבונה ולהגיש בקלילות בעטיפה מושכת ;)
לגבי מלך המטבעות - רשף כשף כתב את זה כל כך מדוייק .. המצפון שלנו הוא גם המצפן שלנו בדרך אל האושר האישי ושלוות נפשנו. בעלך חש באחריות כלפי אחיו, הוא לא "מחלק סתם" אלא כי חושב שיש לו מספיק לכולם. אם את חושבת אחרת - מתכון "מלכת המוטות" עשוי לעזור למקד את פוקוס על המשפחה היותר קרובה שלו...

כול טוב + אושר ועושר

שAרה

New member
תודה שמש אהבתי מאוד את ההרחבה על הירח ואת הנאמר על

מלכת המטות. מודה שיש לי לגמרי חלק בהעצמת העניין כאשר זה קורה.

למעלה