יחסים יחסים יחסים...

my miracle

New member
יחסים יחסים יחסים...

הסיפור הוא כזה... אני בחורה רווקה שיוצאת כבר שנה עם בחור גרוש +2. ביום חמישי התקשר בן זוגי בשעה 7 בערב ואמר לי שהוא יוצא בערב. אז שאלתי עם מי והוא אמר לי שעם אשתו לשעבר ועוד חברה משותפת לקפה. באותה שניה הייתי בהלם! אמרתי לו שלא יגיד את זה אפילו בצחוק... הוא אמר לי שזה בסדר שהוא והיא חברים טובים. באותה שניה אמרתי לו שאין מקום לשתי נשים בחייו. מבחינתו צריכה להיות רק אחת שזו אני ואיתה היחסים שלו צריכים להיות קורטיים בגלל הילדים. האם אני טועה?? משום מה נראה לי שה-3 שבועות האחרונים היא כל הזמן מנסה להרוס לו למרות שהיא אומרת שהיא רוצה שיהיה לו טוב. אבל איך היא רוצה שיהיה לו טוב אם היא כל הזמן שולחת לו הודעות בסגנון של : אני יודעת שלא אהבת אותי אפעם ... איך זה שאני מגיעה למצב שאני לבד בבית בשבת ומישהי אחרת מבלה עם הילדים שלי... ועוד כל מיני כאלו.

my sunshine

New member
אם

הם ידידים, זה טוב ואפילו מעולה. אל תשכחי שעם אשתו לשעבר הוא לא "צריך", כדבריך, להיות ביחסים "קורקטיים". היא אם ילדיו ולעולם תהיה אם ילדיו. אישה אשר חלקה איתו הרבה מעבר לעשיית ילדים. אולי בגלל שאת רווקה קצת קשה לך לקבל את זה, אבל אם הם בקשר טוב, זה מעולה ולו רק למען ילדיהם המשותפים. אם הם ידידים ורק ידידים זה לא צריך להפריע לך. להיפך, זה רק יכול להראות איזה בן אדם ואבא הוא. ואת צריכה לשמוח שהוא כזה. אם היחסים ביניהם הם מעבר לידידות, זו כבר בעיה אחרת אך הוא היחיד שיכול לומר זאת . אל תתני לקנאה להעביר אותך על דעתך. פרגני לו, תני בו אמון ורק אם הוא לא נותן לך סיבה לתת בו אמון ....

אני דווקא מאד מזדהה עם הרגשתך

אין שום קשר למערכת היחסים עם אשתו, אם היא טובה או גרועה. היא תמיד תהיה איתו בקשר בזכות הילדים המשותפים. את חלק מעולמו מזה שנה. וגרושתו אמורה לדעת עליך. אם הוא השאיר אותך בבית, איזה מסר הוא מעביר לגרושתו? זה בסדר שאת תהיי בבית לבד והיא לא? לטעמי, הוא טעה, ( אני מקווה שזו פעם ראשונה שזה קרה) מה עוד שהילדים לא שם יחד איתם. היה עליו להסכים וגם לצרף אותך כחלק ממנו. אין שום קשר לקנאה כאן, אני מבינה את הרגשתך ומתארת לעצמי את עצבותך ואכזבתך. אם הוא חשוב לך, עליך לשוחח עימו ולומר: הרגשתי ש................. כי ............... הייתי מצפה ש..................... ועליך להדגיש, שאת בעד קשר חיובי עם הגרושה ואין לך ענין לעשות משהו שיפגע בזה, אלא, השאלה היא: היכן את עבורו בכל הפאזל הזה? איך את רואה את הדברים? איך הוא רואה? שוחחי בנחת איתו בזמן המתאים לשניכם. בהצלחה חמודה

למעלה