יחסים בעבודה

יחסים בעבודה

שלום לחברי הפורום אני חדשה כאן וחייבת להתייעץ איתכם אני עובדת במקום עבודתי כשנה קצב תחלופת העובדים כאן מדהימה למרות שמדובר על פרויקט זמני אני מזכירה אישית של מנהל הפרויקט כאן לאחרונה התחלתי גם אני "לסבול" את מה שכל שהשאר כאן סובלים תמיד התלוננו כאן על היחס מצידו טענות ומענות אין סופיות - ברובם אינם מוצקדות זה יכול להגיע למצב שעובדים אחרים מעבירים לו מסמכים מלאי שגיאות כתיב והוא יתקשר בכעס אלי בנושא או שעובדים לא מגיעים לפגישות שלהם המתקיימות מחוץ לעבודה שלנו וגם אז הטענות מגיעות אלי - למרות שאין לי מושג על קיום הפגישות האלה מה אני רוצה לשאול בעצם? איך מתמודדים??? עייפתי מכמות ההערות שאני מקבלת כאן , עייפתי במקביל אני מנסה לחפש עבודה חדשה וגם בזה אשמח ליעוץ איך מחפשים עבודה בזמן שעובדים ??? רוב השיחות מגיעות אלי בזמן שאני בעבודה ולא נח לי לדבר לא תמיד שאולים בצד השני אם אני יכולה לדבר עכשיו וזה בעייתי כך גם ראיונות שנקבעים לי - בשעות העבודה יש לכם המלצות איך לעשות זאת נכון?

הגר שקד

New member
התמקדות בבקשה...

העלית שתי סוגיות נפרדות שכל אחת מהן דורשת התיחסות שונה - אם מטרת פנייתך היא למצוא בהקדם מקום עבודה אחר, הרי שמיותר יהיה להתעסק בשאלות הנוגעות ביחסי העבודה העכורים במקום העבודה הנוכחי. מאידך, אם את מעוניינת לפעול ליצירת יחסי עבודה תקינים במקום הנוכחי, ראוי להמתין עם חיפוש עבודה אחרת. במה תרצי להתמקד?

שתי סוגיות

אבל כל עוד אני במקום העבודה הנוכחי יש לי קושי להמשיך להתמודד עם הדברים וחיפוש עבודה אחרת - הוא תהליך שלוקח זמן ואני מנסה למצא דרך להתמודד עם המכלול הזה האם כוונתך היא בלהציג כל בעיה בנפרד?

הגר שקד

New member
כוונתי

ברור שההתמודדות עם הקשיים במקום הנוכחי אינה קלה (אם היה לך קל הרי לא היית רוצה לעזוב), אבל זכרי שהזמן והאנרגיה של כל אחד מאיתנו מוגבלים, ולכן עדיף שתתמקדי במה שבמאמת חשוב לך. אם החלטת לחפש מקום עבודה חדש, עדיף שתשקיעי את האנרגיה בזה. בדקי מקומות שנראים תואמים את צרכיך ואת רצונותיך, שלחי קורות חיים, קחי ימי חופשה לראיונות - אם צריך. הדבר החשוב ביותר שאת יכולה להפיק ממקום העבודה הנוכחי, הוא להבין טוב יותר מהם הדברים שחשובים לך, ואיך מתנהל מקום עבודה בו תרגישי סיפוק והנאה. בהצלחה! הגר

חיפוש מקום עבודה

תודה על התייחסותך יש לך אולי טיפים איך אוכל לדעת שאני לא "שוב" אגיע למקום עבודה כמו הנוכחי? איך אפשר לתאם ראיונות עבודה מבלי לבקש בכל יום לאחר או לצאת מוקדם ? - הרי זה יהיה שקוף מידי - או שבעצם לא צריך להיות איכפת לי? כל טיפ או עיצה תתקבל כ"כ הרבה זמן שלא חיפשתי עבודה ועם היחס כאן מה שקורה שהביטחון שלי ירד לאפס .......

הגר שקד

New member
קצת טיפים

כפי שאת בוודאי יודעת, היכרות ראשונה עם מקום עבודה אינה תמיד מלמדת על אופיו ועובדיו. מה שאת כן יכולה זה לברר ולהגדיר לעצמך מספר יעדים - מקצועיים ואישיים - שיעזרו לך לבחור טוב יותר. בדקי עם עצמך ורשמי מה במקום עבודה גורם לך לסיפוק - עד כמה חשובה לך עבודת צוות? האם חשוב לך מקום שיאפשר לך קידום? מה גורם לך להיות במיטבך? במקביל רשמי מה את מביאה איתך למקום העבודה - מהם כישוריך, כשרונותיך, חוזקותיך. נסי להכין מכל הפרטים הללו רשימה של "כן ולא", ועשי בה שימוש כשאת בוחנת הצעות עבודה. טיפ נוסף - במהלך ראיון עבודה אפשר לנסות לברר בעדינות את מי את מחליפה בתפקיד, כמה זמן עבד בו קודמך ומה הסיבה לעזיבתו. באשר לבטחונך העצמי - בקשי מידיד או ידידה שיערכו איתך מספר סימולציות של ראיונות עבודה. אני מוצאת שזה עוזר להגיע מוכנים יותר ומחזק את הביטחון. בעניין שעות הראיונות - תוכלי להסביר שאת עדיין עובדת ולכן מעדיפה להגיע לראיון בשעות שאחרי/לפני העבודה. במידה וזה בלתי אפשרי, פשוט הודיעי במקום עבודתך יום קודם על כך שתגיעי באיחור, או שתצאי מוקדם. מקווה שעזרתי. קפצי למים, ובהצלחה
הגר

ronenr123456

New member
../images/Emo180.gifלמצוא עבודה

יש בוסים כאלה שמתייחסים לעובדים כאילו הם עבדים,ובשל השכר יעשו בהם כרצונם,היה לי אחד כזה פעם לפני שנתיים אמרתי לו מה אני חושב עליו ופוטרתי,כי היה צורח ומגדף את העובדים ומעליב ולמען האמת שמחתי שזה נגמר. לגבי הצעות עבודה שפונים אליך ואינך רוצה הפרעות במשרד או האזנות עשי כמוני רדי מיד למטה לבניין כנסי לשירותים עם עט ופנקס קטן ופשוט קחי את ההודעה,תמיד את יכולה לספר לבוס שיש לך קרוב משפחה שמאושפז בבית חולים ובהצלחה במציאת עבודה חדשה

תודה

באמת התחלתי לצאת החוצה לכדי שאוכל לדבר מה אני חושבת על הבוס? אמרתי לו מספר פעמים וגם פעם אחת שאלתי אותו למה אני עדיין שם אם הוא תמיד מתלונן עלי ? - הוא שתק למחרת אמר שהוא מקווה שזה לא יחזור על עצמו - ההערה שלי

למעלה