יחסים בין בני אדם

• פותח הנושא mesty
  • פורסם בתאריך

mesty

New member
יחסים בין בני אדם

סגול, נושא מעניין העלתה, אנחנו מתמודדים איתו כל יום מבלי ממש לשים לב, רואים את זה הרבה בסדרות הטלנובלה, זה ידוע שטבע האדם טהור שלא אהיי נתנהל על בסיסי איטרסים, בין אם בכוונת זדון וזין אם מתוך אמונה כנה ואמיתי שגם בתוכה שומרת על אינטרס זה לא עיניין של בעד או נגד יש אנשים שרואים לנכון שזו דרך כמו אלו ש: הן"נתמכות," מנצלות" או מוכרות את גופן בעטיפה כזו או אחרת כולנו עושים את זה יש מי שילך יותר רחוק למען המטרות של עצמו ובעניין המין, לא לכלנו יש את אותו הערך שבילדתנו רכשנו למעשה אהבים כי בסופו של דבר אחרי שהבנו את העניין והאמת שעולם לא בנוי על ממלכות ואין נסיכים ונסיכות ואהבה אם היא דבר אמתי או לא זה נושא לויכוח או שאלה אחרת אז בעולם שבוא אנו חיים שהחיים מביאים אותו להבנות ומצבים זכותו של כל אדם לנהוג לפי ראות עינו כמובן שאלו לפכוח את העניים וליראות שאנחנו לא חלק ממזימה בקשר להצעה שלך, וואלה אני חייבת לציין יש לך ביצים!!! שאלה קטנה אם אתה ניראה כל כך טוב, למה אתה מוצא לנכון לעשות את זה כאן אני מניחה שאתה בחור מאוד אינטלגנט אחרת לא הייתה מעלה את השאלה אני אשמח לשוחח איתך גם מחוץ לפורום ההשקפה שלך מרתקת אותי

למעלה