יחי מדינת ישראל!

spraizler

New member
יחי מדינת ישראל!

יש לנו נשיא חדש, שמעון פרס. כולי תקווה שאנחנו נכנסים לתקופה טובה יותר, הוא איש גדול ואני חושב שהוא האיש המתאים לתפקיד. נברך אותו בברכת עלה והגשם!

fate spinner

New member
יש שם טעות לשונית

זה או "יחי נשיא מדינת ישראל" או "תחי מדינת ישראל" זה לא יכול להיות "יחי מדינת" כי יחי זה לזכר ומדינה זה נקבה. זה לדעתי הגבול האפור של פוליטי א-פוליטי אז אני לא בטוח ומתלבט אז אני לא אנקוט עמדה

spraizler

New member
כן כי כמו פה רשמתי גם שם

רק שפה ראיתי ותיקנתי ושם לא. זה תוקן. תודה

spraizler

New member
לפי דעתי זה לא פוליטי

בגלל זה שמתי את זה. הוא כרגע יוצא מהפוליטיקה למין תפקיד על כזה שלא קשור לפוליטיקה.

דורד

New member
משהו נראה לי נורא דפוק בטקס ההשבעה שלו

אומנם זה ממש בקטנה.. אבל זה הפריע לי... הביאו לשם קבוצת ילדים, חניכי תנועת נוער... עכשיו מדובר בשמעון פרס, לא באיזה משה קצב אידיוט, אלא ה-נשיא!! שמעון פרס אז למה מארגני הטקס לא יכלו לחשוב פעמיים ולהביא לשם קבוצת חניכים של הנוער העובד והלומד? למה היו צריכים לתת כל כך הרבה זמן מסך לחניכי הצופים?! למה מי הם?! ומה הקשר של פרס אליהם?! הייתי סולח על זה אם לא הייתי שומע את הילדים המפגרים ממלמלים "רואים אותנו בטלוויזיה! שומעים אותנו!!" ומצחקקים לעצמם...

spraizler

New member
זה לא דפוק..

הצופים זאת תנועת הנוער הממלכתית.. תנועת הנוער של הממשלה. אז מן הסתם שיביאו אותם. מה שמצחיק זה גם שלא אמרו להם למה מביאים אותם ממש.. עלוב

למעלה