יחי חודש האוסקר

Mip Mip

New member
יחי חודש האוסקר

ככה זכיתי לראות פעמים תוך שבוע את סיפור הפרברים, ולהחליט מעבר לכל צל של ספק שזהו המחזמר!ב-הא הידיעה...
שלא לדבר על זה שאני בוכה כל פעם מחדש... IT ALL BEGAN TONIGHT

Nir5L

New member
אמממ

לא יצא לי לראות את זה.. אני אבדוק אולי זה ישודר שוב.. אבל זכור ליי שהמחזמר עלה בארץ.. קצת אחריי "גריז"... ונדמה לי שנועה תשבי שיחקה שם אם אני לא טועה.. אני פשוט זוכר שהייתי יחסית קטן ואמא שלי סיפרה לי על המחזמר הזה וביקשתי ללכת והיא אמרה שהיא תברר חח... אבל לא הלכתי בסוף... מישהו יודע משהו?

yaronruach

New member
סיפור הפרברים

אכן עלה עם נועה תשבי..נדמה לי שגם אקי אבני, ששיחק בגריז, השתתף בגירסה הישראלית. אבל בכל אופן, קודם העלו את סיפור הפרברים ורק אחר כך את גריז ולא להיפך.

בזזזז-טעות.גריז היה קודם,

עם אקי אבני ואביטל פסטרנק,בעקבות ההצלחה הגדולה של אקי'לה בתור דני זוקו ניתן לו צ'אנס להיכנס לנעליים הגדולות באמת ולשחק בLEAD,בתור טוני בסיפור הפרברים.את התפקיד הוא עשה מקסים,אם כי בכמה מקרים ניכר כי צעירותו גורמת לפתקיד להיראות גדול עליו.נועה תשבי היתה מריה,והיא היתה לא משהו. המחזמר הבא בתור שעלה,אגב,הוא "זורבה היווני" המחריד שנכשל ברוח וצילצולים,וירד למצולצלות

mike2cheeky

New member
טעות בידיך תום ידידי

נועה תשבי שיחקה את אניטה ולא את מריה. את מריה שיחקה מיטל טרבלסי (נדמה לי שזהו שמה). ההפקה הייתה בתיאטרון הבימה והייתה די כישלון בקופות. לעומת זאת נועה הייתה מדהימה ואקי למרבה ההפתעה היה לא רע וצעירותו לא הפריעה לתפקיד (טוני הוא תלמיד תיכון מאוהב ורומנטי - מבוסס על רומיאו כידוע לכם אני מקווה) אבל הוא פשוט לא התאים לשחק את טוני - מה לעשות. חוץ מזה התרגום לעברית הוא די מזעזע... לתרגם זונדהיים זה לא קל ואף אחד עוד לא הצליח לעמוד במשימה. זןרבה היווני עלה לא התיאטרון רפרטוארי אלא בתור הפקה מסחרית של מנחם גולן כידוע לך בטח - ואכן הוא היה כישלון.

תרגום סונדהיים...

אני דווקא די גאה בחלק מהתרגומים שלי לשירים של סונדהיים... מכל התמלילנים הוא הכי מעניין ומגוון לתרגום, ואצלו יצאו לי תרגומים הכי שווים. (למשל: ג'יפסי, MILLER'S SON, REMEMBER, MORE) וסליחה על פרץ ה"צניעות". וגם דן אלמגור תרגם חלק מהשירים שלו ועשה עבודה די טובה לטעמי.

Mip Mip

New member
זה לא משנה...

כל הדוגמנים האלו שמנסים לשחק, וגרוע מזה- לשיר. אין אחת שתכנס לנעליים של נטלי ווד הענקית (למרות שגם היא לא שרה- אלא רק עושה עם השפתיים- ממש כמו ב"שיר אשיר בגשם"...). ואין אף במאי/כריאוגרף/מעבד וכו' ישראלי שיוכלו לעלות בארץ משהו שמשתווה לגרסה הקולנועית הנפלאה הזו.

Nir5L

New member
מישהו יכול לפרט לי קצת..

על ההפקה שעלתה כאן בארץ? (של סיפור הפרברים..)

למעלה