יחי הרסקיו

הדרית30

New member
יחי הרסקיו

בן ה- 7.5 התעורר בסביבות 3:00 והתקשה להרדם חזרה. זה קורה לו בתדירות של פעם בחודשיים בערך. אחרי שעתיים נזכרתי בהמלצות על הרסקיו. לא יאומן אבל 2 טיפות עשו את העבודה והילד נרדם תוך 10 דקות.

פישים

New member
שואלת ברצינות - לא מפחיד אתכן לתת רסקיו לילד?

להבהרה - גם בתור מבוגרת אני לא משתמשת. ברגיל - לא צריך. במצב לחוץ - להוסיף גורם שלא חוויתי השפעתו מלחיץ אותי יותר...

הדרית30

New member
אשמח לתובנות בעניין

מודה שאני קצת קלה על ההדק בדברים האלו.
לעצמי - ניסיתי לפני המון זמן ולא הרגשתי השפעה. באמת - האם מומלץ לילדים?

מסכימה איתך

ויש לי חברות שאמרו לי יותר מפעם אחת שזה מקל עליהן מאוד. עדיין לא מצאתי סיבה ממש טובה לנסות.

rnavina

New member
למה? לא לקחתי ולא נתתי

לילדים שלי אבל שמחה לשמוע שזה עובד ואולי אקנה ואנסה. יש רסקיו מיוחד לילדים?

חייבת לחלוק: בת ה 7 שלי מקבלת 6 ימים

בשבוע רטלין. בימי ראשון אין לה בעיה להירדם. מיום שני יש הדרדרות, בימים רביעי - חמישי לוקח לה שעתיים - שעתיים ורבע להירדם. התייעצתי בפורום הפרעות קשב, מישהו אמר שהוא נותן לבן שלו רסקיו לילה. אנחנו כבר שבועיים בניסוי. נותנים לה 4 פעמים בשבוע, בימים שני - חמישי. זה עובד מעולה. היא מצליחה להירדם תוך כמה דקות. אני כן מוטרדת קצת מההשלכות של זה - למרות שזה טבעי וכו, וששלושה ימים בשבוע היא בלי זה ואין לה בעיה להירדם. כי היא כנראה תצטרך להשתמש ברטלין עוד כמה שנים טובות (בגיל ההתבגרות לפעמים חלים שינויים, וגם בתום הלימודים אפשר יהיה לשקול מחדש את השימוש בזה) ואני לא יודעת אם 8 חודשים בשנה (אם מנקים חופשות), 4 לילות בשבוע, עשויים לגרור השפעה. שאלתי היום בכמה פורומים רפואיים. בינתיים ענו לי רק באחד, ובו היה רשום שאם זה פותר את הבעיה אז זה שווה את זה. מישהי בפורום שאינה רפואי כתבה שהיא לא חושבת ששימוש על בסיס חצי קבוע הוא טוב, כי לדעתה לוקחים את זה רק במצבי טראומה או לאחר תאונה (היא לא רופאה אבל היא עוסקת בנושא קשב) נראה מה יענו לי באחרים...

למעלה