יחי הרוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MuffinMan

New member
לד זפלין היו??

טוב לדעת. אני יגיד רק וכרות ואני לא ממש יודע כי ראתית את זה מסרט שזה לא הראה הכול... SANTANA RICHIE HAVENS TEN YEARS AFTER THE WHO JIMI HENDRIX שיט כל הלהקות ברחו לי מהראש.... אם אני יזכר בעוד אני יכתוב... ~

JOE KALIBER

New member
כרוסבי סטילס נאש אנד יאנג

וכמובן הגדולה מכולם ג´אניס אהובתי

MuffinMan

New member
יאנג היה איתם אז?

או שהם היו אז רק כרוסבי סטילס אנד נאש? ~

ed547

New member
doors לא היו נכון?

שמעתי משהו על זה שג´ים חשב שאסור לעשות פסטיבל בזמן מלחמה..

MuffinMan

New member
אבל הפסטיבל היה בין השאר..

גם נגד המלחמה. בסרט וודסטק אחד השירים היה שיר ממש חמוד אין לי מושג של איזה להקה. אבל הפזמון משהו כזה בערך אם אתם מזהים תגידו לי איזה שיר ואני יוריד בMP3: 1,2,3 open the gates and send us to war 567 whippie were all gonna die. אוקי עכשיו שאני רואה את מה שכתבתי אני שם לב שהרסתי את השיר, אבל עם מישהו מזהה בכל זאת תודיעו לי. ~

MuffinMan

New member
לד זפלין היו??

טוב לדעת. אני יגיד רק וכרות ואני לא ממש יודע כי ראתית את זה מסרט שזה לא הראה הכול... SANTANA RICHIE HAVENS TEN YEARS AFTER THE WHO JIMI HENDRIX שיט כל הלהקות ברחו לי מהראש.... אם אני יזכר בעוד אני יכתוב... ~

בוודסטוק 99 היה...............

ממש חבלז הרבה להקות טובות אבל היה תכנית על זה וציינו שהיה ממש כאוס ושהמעריצים התיצו חלקים ענקיים מהשטחים שם והיו המון תקיפות מניות בתוכנית על זה רואים את אנטוני קידיס אומר בקול מוזר כזה "MAKEEEEEEEEEE WAY FOR THE AMBULANS "

ההמון....

זה היה ממש כאוס כל הגברים אנסו ולא היה צאנס לתפוס כי היה שם כל כך הרבה אנשים וגם היו מלא שעלו והפילו זרקורים והפילו את החלק הצדדי של הבמה

RoNa_y

New member
יש לי את הדיסק של זה ממש מעולה

שומעים את הקהל מזה טוב איזה מגניב זה..

למעלה