"יחי המלכים החדשים!"

"יחי המלכים החדשים!"

וובסטר הפסיק להתעדכן באופן סופי. לאט לאט עם הצלחתו קמו אתרים שונים שבאים למלא את מקומו - הרשימה גדולה יחסית, אך מי באמת טוב מספיק? שושנה אספה רשימת קישורים לאתרים האלו - http://www.xslf.com/archives/000379.html מישהו משתמש? יש המלצות? * רקע כללי: וובסטר ודומיו הם אתרים המציגים רשימת עדכונים (פוסטים חדשים) מרשימה מסויימת של בלוגים. הבלוגים אשר נמצאים ברשימה עוברים סינון לפי תוכנם, ומדובר אך ורק בעשרות עד מאות בלוגים.

אני בעצם חי בבועה

חוץ מהמלצות פה בתפוז קשה לי להתעניין בהמלצות על פוסטים במקומות אחרים. מידי פעם קורה אבל פעמים ממש רחוקות.. ככה ש.. לא ארגיש בחסרונו בוא נגיד

אני דווקא הפסקתי לקרא רק בתפוז

כיום אני קורא גם בלוגים רבים מישראבלוג, רשימות, כמה בלוגים בbloger ובלוג אחד בבלוגלי...

מישרא אני בכלל לא מסוגל

לא יודע לא יכול לקרוא שם בלוגים, לא אוהב את איך שזה נורא ובכללי לא נוח לי שם, אפילו לא לקרוא.

ישראבלוג זה לא הכל

מה עם בלוגים במערכות אחרות, כמו בלוגלי/WordPress, רשימות ואחרות?

אני זוכר שקראתי את הקטע בעבר

התמונה השלמה עדיין לא ברורה לי. כל בלוגרי הפסגה (שרית, חנן, דרור ואחרים) תמיד כותבים פוסטים מאוד לא מובנים על בלוגים ועל עתידם. בדרך כלל הם מציפים בקישורים לפוסטים אחרים שמלאים גם הם בקישורים. אני תמיד הולך לאיבוד בין ים הקישורים האלה של הפסגה... אפשר הסבר נוסף?

אם היה לי המלצה

אז זו הייתה ממש צריכה להיות רשומה שעשתה עליי רושם ואין כזו.אני עוברת בין ההבלוגים ובין האנשים ומגלה שאנשים בכל מקום מדברים על אותם דברים.השוני הוא הניקוד או הצורה שהם מביאים את זה לקראיה אבל הכל דומה.ומכיוון שאני לא מתעניינת בכל הדברים שבדרך כלל מפורסמים בשערים של אותם אתרים אז לא יוצא לי לקרוא.ואם לא אקרא אז לא אצא לי לאהוב בלוג ואם לא יצא לי לאהוב בלוג דיינו ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .. אם לא יצא לי לאהוב בלוג איך אמליץ עליו? בעקררון אני ממליצה על בלוגים שנכתבים בצורה ברורה ואסטתיתית.

למעלה