יחי ההבדל הקטן

אוריאנה

New member
יחי ההבדל הקטן

היה מישהו שהבטחתי לו ולכן אני עושה את זה פה (אין לו אימייל, לאהבל). אז שוב רשות הדיבור לארז (אוריאנה רזיאל-ז`קונט, אישיות מס` 12 שלי): אהבה אינה התאהבות. בהתאהבות אנחנו מצפים למשהו מבן-הזוג, ציפייה שתמיד כרוכה בהתחייבות כלשהי. אם זה שהוא יעזוב הכל למעני ויזנח את חייו הקודמים, ואם זה שיתחתן איתי. באהבה אין ההבטחות, אין ציפיות, אהבה באה רק בתנאי שאתה אוהב את עצמך. אהבה היא רגש טהור, כמו שתרגיש לבן שלך, היא אינה תלויה בדבר ואין בה תנאים. להתאהב אפשר כל יום, אהבה נבנית מתוך הזמן. להתאהב זה בעיניים עצומות,באהבה אתה רואה את כל הפגמים, ובכל זאת אוהב. לאהוב זה לא פחיתות-כבוד, להיפך. זה מראה על אצילות-נפש, רק לרצות שמישהו יהיה מאושר. ואני אוהבת כל-כך הרבה אנשים, וגם אותך. תודה.

יפעת*

New member
אוריאנה

א. תפתחי לו אי מייל למסכן ותני לו את הקוד ככה יהיה לו אי מייל והוא יוכל לחזור ולהיות שותף מלא של המין האנושי (^: ב.מסכימה עם כל מילה. ג.מה לעשות אבל בחיים האמיתיים האהבה לא תמיד מנצחת ולפעמים צריך להגיד דיי לטובת שני הצדדים-גם זה מאהבה. יפעת

אוריאנה

New member
אבל המורה...

את עצמך כתבת נכון שלאהוב באמת זה לדעת להפסיק. אם הצלחת לשחרר כנראה שאהבת באמת, וחזק. להיות מאוהבת זה לרצות שהוא יהיה איתי, ויהי מה. לאהוב זה לרצות שיהיה מאושר, ויהי מה. לאו דווקא איתי. להתאהב זה מכאיב. אהבה מרפאת. all we need is love אוריאנה

למעלה