יחי ההבדל הקטן

יחי ההבדל הקטן

אמרו חכמנו .....יחי ההבדל הקטן ...ההבדל ....ההבדל בין אהבה ...ההבדל ....ההבדל בין...תאווה ...ההבדל... ההבדל בין נשואים ******************************** אהבה -- כשאתה עוזב את הבית רק כדי לקנות קפה ואוכל תאווה -- כשאתה עוזב את הבית רק כדי לקנות קונדומים ווזלין נישואים -- כשאתה עוזב את הבית רק כשמותר לך ************************************** אהבה -- כשפרדה היא משהו שאתם מנסים לא לחשוב עליו תאווה -- כשלהשאר ביחד זה משהו שאתם מנסים לא לחשוב עליו נישואים -- כשרק לעבור את היום זה כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו *************************************** אהבה -- כשהעיניים שלכם נפגשות בחדר הומה תאווה -- כשהלשונות שלכם נפגשות בחדר הומה נישואים -- כשאתם מנסים לאבד אחד את השני בחדר הומה *************************************** אהבה -- כשאתם חולקים את כל מה שבבעלותכם תאווה -- כשאתם גונבים כל מה שבבעלותם נישואים -- כשהכל בבעלות הבנק **************************************** אהבה -- כשזה לא משנה אם אתם לא גומרים תאווה -- כשהמערכת היחסים נגמרת אם אתם לא גומרים ? נישואים -- כש ... אמממ... מה זה לגמור ****************************************************** אהבה -- כשאתם מתכננים ילדים ביחד תאווה -- שאתם עושים הכל כדי שלא יהיו ילדים נישואים -- כשאתם מנסים להפטר מהילדים ****************************************************** אהבה -- כשאת מתלבשת יפה לכבודו תאווה -- כשאת מתלבשת כמה שפחות לכבודו נישואים -- כשלא אכפת לך מה את לובשת לכבודו ****************************************************** אהבה -- כשאתה כל הזמן קונה לה מתנות תאווה -- כשאתה כל הזמן קונה לה אביזרים נישואים -- כשאתה כל יום במכולת ****************************************************** אהבה -- כשאתם מדברים כל הזמן על הרגשות שלכם תאווה -- שאתם מדברים כל הזמן על הפנטזיות שלכם נישואים -- כשאתם לא ממש ....מדברים ******************************************************

יש לי ,יש לי, יש לי ../images/Emo6.gif

כיצד גבר היה מגדיר פגישה מוצלחת: גיל 15 - התנשקנו עם הלשון. גיל 25 - אכלנו למחרת ארוחת בוקר ביחד. גיל 35 - אשתי לא תפסה אותי. גיל 45 - הילדים שלה אהבו אותי. גיל 65 - היא מכינה מרק עוף טוב. כיצד אישה הייתה מגדירה פגישה מוצלחת: גיל 15 - אכלנו פיצה. גיל 25 - ארוחה חינם. גיל 35 – יהלום. גיל 45 - יהלום יותר גדול. גיל 65 - בבית לבד.

וגם

חוזה נשואים: אני, האישה החתומה למטה, מקבלת עלי את הכתוב בחוזה נישואין זה: 1.במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת. 2.בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש זיון גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב. 3.אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים. 4.אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהייה אשמה. 5.בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה באזור חלציים כמו שלך. 6.אני אציין לעיתים תכופות כמה טוב אתה במיטה כמה זמן אתה מחזיק מעמד. 7.ואני אציין זאת בפני חבריך, פעמים רבות. 8.לאחר המין (שאני לעולם לא אכנה בשמות גנאי כמו "התעלסות" או "לעשות אהבה"), לא אצפה ממך לחבק אותי במשך שעות עד שתירדם לך היד, ובנוסף על כך לא אתן לשערי להפריע לך ע"י כך שהוא ייגע לך בפנים. 9.במיטה אהיה להוטה לנסות כל תנוחה חדשה שרק תעלה על דעתך, במיוחד תנוחות בהן אני עושה את כל העבודה ואתה רק שוכב ונהנה. 10.אני אתחקר את החברות שלי ללא הפסק, והודיע לך אם לאחת מהן יש נטיות בי-סקסואליות, ואז אזמין אותה לארוחת ערב ואחביא את מפתחות הרכב שלה כך שהיא תאלץ להישאר ללילה. 11.אני מבטיחה להתאמן בחדר הכושר, לפחות שעתיים בכל יום, בכדי לשמור בשבילך על גוף חטוב וסקסי, למרות שלכרסך, מרוב בירות ומנגלים, יש ממדים של בטן בחודש התשיעי להריון. 12.אני מבטיחה לעולם לא להזכיר את "נדידת השיער הגדולה, מהראש לגב" ו\או את העובדה שראשך דומה למלון. 13.אני מבטיחה לגלח כל סנטימטר אפשרי בגופי, ובנוסף לאהוב את זיפי זקנך במהלך סוף השבוע. 14.אחרי שניפרד, לעולם לא אשכב עם אף אחד אחר מחבריך או עמיתך, או אנשים שפגשת או שתפגוש בעתיד. וכאשר גבר יתחיל איתי, הודיע לו חגיגית כי - "היית הכי טוב ואני לא מוכנה להיות עם אף גבר אחר". 15.אני מבינה כי כל החפצים המכניים, כמו מכוניות, מחשבים, משחקים ושלטים הם מעבר להבנתה של אישה. ואני רק אעשה מעצמי צחוק, בניסיון להשתמש בהם. לכן אתה אחראי על כל הדברים המכניים. 16.החפצים המכניים הבאים הם היוצאים מהכלל הם: מגהץ, מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור, כיריים, מקרר, פח אשפה, שואב אבק, חיתולים ושירותים. 17.אני, החתומה מטה, מצהירה בזאת כי אני מאוזנת בנפשי בשעה שאני חותמת על חוזה נישואין זה. על החתום _____________ ( אישה).

וכאן מצהירה....קבל עם ועדה....

ל א א ו ה ב ת ..... י ה ל ו מ י ם!!! אז מה? זה אומר שאני לא אישה?

../images/Emo6.gif

יהלומים???????? יותר עדיף פרח

../images/Emo6.gif ציפייייייי בואי שניה

ההודעה הזאת שלך בעמוד הראשי של תפוז
ובכלל אם אני לא טועה התחלת לעבוד היום אז.... בהצלחה

שלום שלום לכוווווווללללללםםםםםםםםםם

אז ככה.... קמתי הבוקר, רעננה וטובת לב, עם חיוך מפה ועד באר שבע...התקלחתי, לבשתי את מיטב מחלצותיי, התאפרתי ויצאתי ליומי הראשון בעבודה. הגעתי - המשרד לא היה מוכן. מנהל המחלקה שאיתו אני אמורה לעבוד - לא ידע בכלל על קיומי. מסתבר שעשו לי מעין קומבינה
קראו לי לקומה 3 - למנכ"ל...והוא ביקש שעד שיסדרו בשבילי את המשרד והכל יהיה מוכן - להתחיל להפעיל את מטה הבחירות...ואז עליתי על הקומבינה. לקחתי את התיק... אמרתי שלום יפה.... עליתי ללשכת ראש העיר שהיה בישיבת בוקר... עברתי את המזכירות.... פתחתי את דלת משרדו..... אמרתי שלום, ותודה רבה..... ועפתי משם הביתה. אני לא יודעת - אם לבכות או לצחוק

קומבינה?

ציפופה, את בטוחה? אולי שווה לדבר איתם (המנכל, המפכל והבוס הגדול) באוירה רגועה, לברר, מה הם באמת רוצים ממך, ואם זה מתאים לך או לא... ביושר, על השולחן... אולי בכל זאת, הרי ההצעה כמו שהיתה, כן מצאה חן בעינייך... יש דברים שכדאי להליט בשיקול דעת, בכל זאת עבודה, פרנסה... ולא ככה מהבטן... פייה (שמתחפשת לדודה פולנייה שדואגת...)

מדובר על עבודה במטה הבחירות

זה לא סוכם ככה. ולא דובר על כך בכלל. במהלך ה-15 השנים האחרונות בכל בחירות מקומיות תיפקדתי כמזכירת מטה הבחירות. וזו עבודה זמנית. לי כרגע לא מתאימה עבודה זמנית. במהלך השבוע אני אכנס לשיחת הבהרה...ונראה....

למעלה