יחיי האינטרנט....

יחיי האינטרנט....

אחרי שבוע של גמילה בכפייה עקב מעבר דירה חיברו אותנו שוב היום לטלויזיה ולאינטרנט. אז במקום לעבור ביום שלישי שעבר עברנו כבר ביום ראשון , הקדימו לנו את ההעברה ביומיים ולא היינו הכי מאורגנים אבל כבר העדפנו לעבור . הארגזים פורקו כולם והבית כבר מסודר וכף לנו נורא. אופק קצת מתלונן שהוא לא רגיל לבית הזה , אבל אני מקווה שיעבור לו בקרוב. אני הולכת להתעדכן קצת מה קרה כאן לאחרונה.

נו,ואיך הבית החדש?

ברוכה המתחברת מחדש

sagil1

New member
בשעה טובה....

אז מסתבר שהגמילה עברה בסדר, וגם הפריקה עברה בסדר... ועכשיו נשאר רק להתרגל ושימשיך להיות כיף

הבית כבר מסודר?../images/Emo12.gif

אני מקנאה!! אנחנו עברנו לפני יותר משנה ועוד נשארו כמה ארגזים בממ"ד
שיהיה בשעה טובה! תהנו ותבלו בבית החדש! התגובה של אופק בהחלט הגיונית - לכולם לוקח זמן להתרגל לבית חדש, רק שהמבוגרים כל-כך טרודים בלוגיסטיקה של ההעברה שאין להם זמן לחשוב על זה...

sagil1

New member
אנחנו עברנו לפני 4 שנים ויש עדין קרטונים...

נכון הם בבוידעם... ונכון לא הרבה מאוד ויש גם כמה שבמקום קרטון עברו על כל תכולתם לארגז פלסטיק... אופס אז מה זה אומר.... בקיצור. .. פעם הבאה אם אני עובר דירה לוקחים את גלי לשירותי פריקה וסידור?

ביום הראשון הסתובבתי סביב הארגזים כמו זומבי

לא מצאתי לא את הידיים ולא את הרגליים , שעות עמדתי לידם ולא הצלחתי להזיז כלום למקומו. למחרת התעשתתי , אריאל סידר כל ארגז בחדר שלו ככה שהפריקה היתה קלה ומהירה יותר . וזה שאני בבית עדיין בחופשת לידה ( שמסתיימת ביום ראשון
) תרם הרבה לסידור המהיר .

sagil1

New member
אז בקיצור לתאם מעבר דירה עם חופשת לידה שלך...

בסדר הבנתי... נתכנן את מעבר הדירה הבא שלנו ככה שיתאים...

שוקוקוס

New member
אני אומרת...

ארגז שלא פורק 4 שנים... אפשר לזרוק. אני כל כך אוהבת לזרוק, והתחתנתי עם אלוף האגירות. לפני חודש הצלחתי לשכנע אותו לפרוק ארגז אחרון, עברנו לפני שלוש שנים. גלי בשעה טובה.

ירדני35

New member
בשעה טובה ותתחדשו ../images/Emo219.gif../images/Emo39.gif

(חיפשתי עציץ לבית החדש אבל לא היה :) ) התגובה של אופק מאד צפויה אבל לא יחלוף זמן רב והוא יגלה את היתרונות בבית החדש. תתחדשו

ירדני35

New member
הרסת לי את התיאוריה: שתמיד נשאר ארגז אחד

אחרון, שמחביאים איפשהו בבית, ולאחר מספר חודשים כשנמאס מנוכחותו פורקים אותו. אצלנו היה כך ואצל רבים ממכריי

למעלה