יחידות

ForYourEyesOnly

New member
יחידות

שאלה לאלה שסיימו כיתה י"א או י"ב. כמה יחידות עשיתם באנגלית/מתמטיקה/פיזיקה?

למדתי אבל...

לימדו אותנו כל כך חרא זה היה אלברט אולי בן אדם נחמד אבל הוא לא יודע שביט ללמד וגם לא נתו לו כל כך אז אף אחד חוץ מ3 ילד לא ניגשו לפיזיקה בי"א ואם לא למדת את המקצוע בסיס וניגשת לבגרות ועברת אז אתה חייב פיזיקה לעושת כדי לקבל תעודת בגרות טכנולוגית אבל לי היה בסיס אז ויתרתי על פיזיקה.....אולי נשלים בעתיד

לצערנו הרב

מאוד גרוע.....קשה להבין מה שהוא מלמד גם אין לו כל כך ידע בלימוד וגם הוא לא חוזר על החומר כמה פעמים פשוט עובר ישר לחלק אחר.... הייתי יושב בכיתה מנסה להבין ולא נכנס כלום לראש אבל עם מורה פרטי ישר הייתי קולט הכל אבל בתור בן אדם הם פסדר גמור לעומת גלר שהוא פשוט בן זונה של מורה פשוט מניאק

תשובה

אנגלית- 5 מתמטיקה-4 פיזיקה-5 אבל אני ביקשתי שיורידו לי את זה מהתעודת בגרות כי זה מוריד לי את הממוצע בנקודות משמעותיות.

טיק טאק1

New member
סבטה עשית טעות אני חושב...

אני חושב שזה היית טעות להוריד את פיזיקה...זה מקצוע מאוד חשוב שתופס בשוק, הורדת אותו לגמרה או ל3 יח? את יכולה תמיד לשפר, את עכשיו מתגייסת יהיה לך את כל הזמן הפנוי לשפר או לתקן.

אני מעדיפה לשפר אחרכך

בינתיים הורדתי את זה, זה הוריד לי את הממוצע בצורה קטסטרופלית. לא היה לי מתי לעשות שלוש כי כבר ניגשתי לחמש אבל לא משנה, אני אחזיר את פיזיקה לתעודה רק עם מאה בפעם הבאה :)

למעלה