יחידות מיוחדות

פאבל007

New member
יחידות מיוחדות

במקרה שיש לי סעיף ראייה (פרופיל 97) אני אוכל להגיע ליום סיירות? ובאיזה יחידות אני פסול? (שייטת ומטכ"ל נגיד..) ומישהו יכול לשפוך קצת אור על היחידה ינמ"מ?

eitanp2

New member
אחי

אתה יכול הכללל ( חוץ משייטת שחייב 6-6 אבל שמעתי כבר על מישהו שקיבלו אותו בכל זאת, ו669 לא זוכר אולי גם אצלהם חייבים 6-6 ) אבל חוץ מזה אתה יכול הכל, טייס, סיירת מטכ"ל, שלדג, דובדבן ( זה עד 2 וחצי בערך ) קיצר מה שבראש שלך ! בהצלחה אחי !

yossiguns

New member
אם בעיית הראיה שלך לא גדולה..

ואין לך סעיפים פוסלים אחרים, אתה תקבל יום סיירות. בכל אופן אתה תמיד יכול להתקשר למדור סיירות ולברר אם את זכאי לקבל יום סיירות. המספר הוא 035699088. עכשיו, מכיוון שראייתך אינה מושלמת לשייטת 13 לא תוכל להגיע. לסיירת מטכ"ל ולקורס חובלים ניתן להגיע, לאנשים בעלי בעיות ראייה כאלו ואחרות. כמו כן, אם אין לך סעיפים פוסלים ובעיית הראייה שלך לא גדולה, אפשרי מאוד שתקבל זימון למיונים הראשוניים של קורס טיס. שיהיה בהצלחה!

תשובות

בס"ד 1. שנה טוב וגמר טוב. 2. זה תלוי בחומרת הסעיף. עד מס' 1.5 אם אינני טועה, אתה יכול לקבל יום סיירות. 3. בכל מקרה, כל ס"ל ראייתי מונע מיונים לשייטת 13. 4. אם בכל מקרה הסעיף שלך פוסל יום סיירות, ישנו סיכוי, באם הוא בגבולות מסויימים, שתוכל להתמיין לחובלים במיון נפרד מיום הסיירות. 5. לא, אי אפשר לשפוך על ינמ"מ.

עוד משהו שלא הוסיפו:

אתה יכול להיתמיין לסיירות חטיבתיות עם סעיף ראיה (כל עוד לא פוסל לך קרבי) ולמגלן ואגוז (לדובדבן אני לא בטוח)

Nevo Schwartz

New member
האם ישנם מיונים לפני גיוס

ליחידות הנ"ל? למיטב הבנתי אין אפשרות להתמיין למגל"ן ללא גיוס לצנחנים וגיבוש נוסף.

IrIsH BaBe

New member
ואני מלכת אנגליה

תשתחווה

EmGee

New member
מגלן זה עוף

מערך גיבוי לחימה זה הסגל בטירונות של ג'ובניקים.

SensaiToro

New member
נצל"ש -פרופיל 82. פוסל מטכ"ל ושיטת?

אני שואל עכשיו כי בדיעבד יכול להיות שהלכתי ליום סיירות עם סיכוי אפסי לקבל משהו.. :) יש לי 82 (אחרי שהיה לי 72 על אלרגיה לאבק והעלתי ל-82). ממה שהבנתי ביום סיירות עם הפרופיל הזה אפשר לקבל רק חובלים. אבל יש לי הרגשה שזו הנפצה. יש מישהו שיודע תשובה בטוחה?

B i g B

New member
פרופיל 82 לא פוסל מטכ"ל ושייטת

באופן כללי. אם ההורדה היא על סעיף ראייה אז השייטת פוסלת.

kreo

New member
לי לא נתנו

לי יש משקפיים, אחד ואחד וחצי בעין השנייה ובגלל זה לא נתנו לי יום סיירות.

yossiguns

New member
אני לא יודע בדיוק מה המספרים

שפוסלים. כל מקרה לגופו. לא צריך להשוות בין המקרים, לכל אחד יש את המצב הרפואי שלו, ובדרך כלל לא אומרים לך במדור סיירות על מה אתה פסול, אלא רק אם אתה מתאים או לא.

kreo

New member
אבל

יש לי פרופיל 97 אז הדבר היחיד שיכלו לפסול אותי בגללו הוא המשקפיים.

למעלה