יחידות מדידה

דנה אא

New member
אם כך יש שלוש

וזה נורא מבלבל, ושמתי לב שאפילו הרופאים עצמם מתבלבלים.

דנה אא

New member
בשיטה הנוספת שאני יודעת עליה

מחלקים את ערכי הפרגסטרון והE2 של ננומול ופיקומול ל3.7 .

ושאלה לגבי AHA

לאחר ההחזרה בשיטה הזו: מקבלים פרדיזון ודוקסילין ותמיכה וגינלית פרוגסטרונית או גם כוריגון? עשו לי סדר בבקשה

I N K A

New member
AHA זו לא שיטה, זה פעולת עזר

ההחזרה היא רגילה, פשוט עושים חור במעטפת של העובר כדי לעזור לו להשתרש ברחם. לפעמים מקבלים כוריגון אחרי החזרה לתמיכה ברירית וממשיכים עם התמיכה הוגינלית או גסטון בזריקות-כל רופא והקריזה שלו. אני אישית קיבלתי פרדניזון גם לפני השאיבה כי הוא משפר את איכות הביציות וגם אחרי כי הוא עוזר לעוברים, אבל קיבלתי אותו רק במשך 5 ימים אחרי ההחזרה ואחר כך רק את התמיכה הוגינלית. אף פעם לא קיבלתי דוקסילין אז חכי שמישהו אחרת תענה לך לגביו. באופן כללי לאחר 5 שנים בעסק הזה, אני רואה שאין לזה דרך אחת, וכל רופא נותן מה שהוא רואה לנכון וזה משתנה מטיפול לטיפול. ה-AHA בעצמו אמור לשפר את סיכויי ההשתרשות. שיהיה בהצלחה :)

דנה אא

New member
אתן לך דוגמא:

נניח ערך 1 של פרוגסטרון שנמדד ברמת מרפא, זה שווה ערך ל- 3.7 ננומול לליטר בערכים של מכבי או כללית ואולי עוד מקומות. ונניח ערך 100 של E2 שנמדד ברמת מרפא, זה שווה ערך ל- 370 פיקומול לליטר בערכים של מכבי או כללית. ערך פרוגסטרון 6 של ביוץ , אני מניחה שזה בננומול לליטר. ... ותגידי , לגבי הנושא של שאיבה ללא הרדמה. כמה זקיקים את חושבת שיהיו לך? אתמול היתה באיכילוב מישהי שעשתה שאיבה ללא הרדמה של ארבעה זקיקים, ואחרי זה היתה מאוד מאושרת שעשתה זאת כך , ואמרה שלא הרגישה כמעט כלום.

למעלה