יחידה לסמים

TakeOver

New member
יחידה לסמים

אני בן 17 ורציתי לשאול מתי אני יכול ליחידה נגד סמים משהו כזה שיהיה קשור לסמים במש"אז או במשטרה ?

ישראל27

New member
בחורציק חביב ...תתנדב למשא"ז ה"ק

לאסי " תהיה שם טוב ותאמין לי , תראה שם הרבה אקשן ואולי גם סמים אבל קח בחשבון שאם אתה מתלהב או משתמש בסמים , או רוצה חלילה לגעת בכאלו מתוך ההתנדבות רד מזה מהר ותשכח מ-זה ..לא יאשרו אותך ...........

אני למשל...

אני מתנדבת עם מש"ק של שכונת הרכבת בלוד ויש שם המון סמים אז אפשר להגיד שאני נאבקת עם נורקומנים המון.בשכונה הזאת כימעט רק נורקומנים.

מתנדב

New member
מתנדבת משטרה, את בקלאסית

או ביח"מ? ודרך אגב ידוע שאצלכם בלוד יש הרבה סמים, וכל הכבוד לכם שאתם נלחמים בצורה קשה ואפילו לעיתים בצורה מסוכנת....

AAA1981

New member
קלאסי , יח"מ , ומתמיד.

קלאסי= מסגרת משמר האזרחי הקלאסי (כשמו כן הוא) יח"מ=יחידות מיוחדות שזה יחידות מיוחדות של המשמר האזרחי כגון תנועה, סיור, בילוש , ימע"ר , ועוד. מתמיד= זה בעצם מתנדבים במסגרת יחידת הסיור. כמו שית"מ זה מתנדבים של התנועה. את החסר שי ישלים. המשך ערב קסום איציק

מתנדב

New member
מעבר לתשובה שאיציק היקר הסביר לך

בצורה יפה, אוסיף לשאלתך הזאת, שמתמיד הוא גם יח"מ... וקלאסי, זה המתנדבים שהולכים עם האפוד של המשא"ז עליהם ללא מדים....

שלום30

New member
תוכל להתחיל קריירה בתחום הסמים בצבא

ולאחר סיום השירות לגלוש אל המשטרה. ולא בשביל לתת להם מכות, רצוי בשביל להציל את המדינה, את הנוער ואת כלל האזרחים מהנגע הרע הזה. ובדרך למטרה לעיתים משתמשים בחגורה

למעלה