יחד ... בוקר טובבבב יום נפלאאאאאא ולמי שלא מכיר... שוש הימנית אני השמאלית.. מממשות חלום בפוטושופ.
ר רחליקה 5 New member 25/12/13 #1 יחד ... בוקר טובבבב יום נפלאאאאאא ולמי שלא מכיר... שוש הימנית אני השמאלית.. מממשות חלום בפוטושופ.
ש שוש פרסלי New member 26/12/13 #4 מרחליקה ביקשת, מאלביסית קיבלת, יפות יפות התמונות שמוצגות במוזיאון גרייסלנד,
ש שוש פרסלי New member 27/12/13 #14 יופי יופי לך ג'ני, ,,,,,, שרחליקה מעשירה ומהדרת לך את אלבום תמונותייך,,, וגם מפארת את פורום אלביס,
G GM1988 Well-known member 27/12/13 #18 תודה אבל שישתמשו בעוד תמונות, כמה אפשר לטחון עם אותה תמונה אוח מרילין ואלביס נראים זוג מלכותי! הם התאימו (חיצונית) כמו אף אחד מהזוגות להם נישאו (למרות שאני מאד אוהב את ג'ו דימאג'יו ואת פריסיליה)
תודה אבל שישתמשו בעוד תמונות, כמה אפשר לטחון עם אותה תמונה אוח מרילין ואלביס נראים זוג מלכותי! הם התאימו (חיצונית) כמו אף אחד מהזוגות להם נישאו (למרות שאני מאד אוהב את ג'ו דימאג'יו ואת פריסיליה)
G GM1988 Well-known member 27/12/13 #19 כן תמונה מעולה מהתקופה הסבירה עוד של אלביס בשנות ה70 אני מניח...