"יחד זה הזמן ביחד".....

ימית 78

New member
"יחד זה הזמן ביחד".....

אז ככה....ציפיתי הרגע בטלויזיה בערוץ 10 השעה: חצות...פתאום אני רואה מבזק קצרצר של מה שיהיה מחר (כבר היום) בבוקר בשעה 6 וחצי בתכנית הבוקר של ערוץ 10.....מתסתבר שידברו שם בין היתר על מופע חדש של משפחת בנאי....מאיר אהוד יובל כוווולם ביחד...... אז תשתדלו לא לפספס...או תקליטו יהיה מענין....!!
וואי זה צריך להיות גדולללל!!

שש וחצי בבוקר???

הם לא יפסיקו להעניש אותי, האא? למה?
בסוף אני רואה את זה שאני אקום בשש וחצי לזה ובשמונה אחרי החדשות הם יתחילו לדבר על זה.. למה בשמונה? כי בדיוק אז אני יוצאת לפגישת עבודה
נהייתי אדם מתוסכל, יותר מדי זמן בלי הופעות, זה עושה לי רע כבר..
בכל אופן, מי שרואה/ מקליט ורואה/ יודע כי סיפרו לו.. כל דבר..
בבקשה לכתוב כאן הכל, אם אפשר תמליל מילה במילה זה יהיה נהדר
(לדעתי מדברים על המופע של חיים על יוסי אבל שיהיה..
) אני אקום.. אשב כמו זומבי מול הטלויזיה שעה וחצי ואצא לעבודה שניה לפני שזה יתחיל אז אני מסתפקת מראש בחסדיכם, רחמו עליי ותנו סיקור מפורט.. זו ההודעה הכי פולנייה שכתבתי מימיי, אללי

ימית 78

New member
2 "פולניות" נהיינו בחיי..

אז כן כן גם אני אראה/אקליט ב 6 וחצי בבוקר עם עין 1 סגורה ועין 1 פתוחה....עד שמאיר יופיע והכל יפתח לרווחה....
ואני באמת מקווה שלא יענו אותנו ויתנו את זה די בהתחלה מה שקשה לי להאמין האמת......בכל מקרה השקמה מחר ...אבל לפחות לראות את מאיר על הבוקר גם אם רק יתנו שיר שלו או משהו דומה זה בסדר...כי לא נראה לי שבשעה כזו יביאו אותם לאולפן..אבל אין לדעת....רק מקווה ש....."גודל הצפייה כגודל האכזבה"...לא יהיה המקרה שלנו...לילה טוב....

לידי הכללי ../images/Emo122.gif

השעה 7:40 ואני כבר הרבה אחרי מקלחת כי אכן התעוררתי ב-6:20.. ובשלב מסויים הם אכן אמרו שמדובר במופע של חיים על יוסי
אז צדקתי גם בזה וגם בעובדה שהנושא הזה יתחיל הרבה אחרי 8..
אני מניחה שזה לא יהיה שונה ממה שהיה בערב שישי בחדשות של ערוץ 2 לפני כמה זמן.. אבל אם יהיה משהו- ימית אני סומכת עלייך כי אני יוצאת עוד 20 דקות..
בוקר טוב

למעלה