יחד בתנופה = גולברי

יחד בתנופה = גולברי

שלום לפי מידע שהגיע לאוזני, מתברר שיש הסכם של יחד בתנופה עם גולברי. עיקרי ההסכם הם שצ'וח יהיה סגן בשכר, אייל יקבל תפקיד או יפרוש, עדנה חלוף מנהל המתנ"ס. אכן סידור עבודה טוב בהצלחה

yonib1231

New member
וכעת ניתן כבר להוסיף להסכם...

יוסי מלכה (תומך נלהב מאוד מבחוץ) - מנכ"ל המועצה. אוי לנו למועצה שגולברי בראשה, צ'וח סגנו ויוסי מלכה מנכ"ל. אחד משקר, אחד מרמה ואחד זרוע ביצועית להרס (תבחרו אתם מי זה מי).

אפי 07

New member
מענין...

כתומך במיקי אקרמן איני פוסל את הסידור הזה. אם אנשי הביצוע הם מצורן ואכן מדובר בדמויות הנ"ל אז מאמין שיהיה שינוי עדנה חלופ כמנהל המתנ"ס, בהחלט ראויה כפעילה בתנועת הנוער וכמנהלת המתנ"ס בעבר. דרור רזינקוב לחינוך קצת תמוה, הוא ידוע בעברו כחבר מועצה שהוביל את ההתנגדיות לכשלים התכנוניים ברמת אמיר, ואולי זה הכיוון בשל הידע שיש לו. לחינוך הייתי לוקח את דורון שימחאי ולא מענין לאיזה זרם הוא משויך. הויתור עליו בעבר היה רק בעוכרי הישוב המאוחד כולו (5 שנים ללא תיכון והמון אי סדר בתחום החינוך). יוסי מלכה כמנכ"ל המועצה בהחלט יוכל להועיל מנסיונו הניהולי (יש הבדל בין תפקיד פוליטי לתפקיד ביצועי). אחד הכשלים של המועצה הנוכחית זה חוסר ניהול המועצה ועובדיה. ראש הרשות אינו אמור לנהל את עובדי המועצה, הוא אמור לקבוע מדיניות ולדאוג לביצועה. אם כך פני הדברים אז שיהיה בהצלחה לכולנו. נ.ב. רק מקווה שכל גרם יקבל את הסמכויות והתקציב הראויים בכדי שיוכל לתפקד כראוי. אפי

Master Stav

New member
אייל ועדנה

שני אנשים טובים היתי שמח לראות את שניהנם בתפקידים ביצועיים בהנהלת היישוב וכן עדנה במתנ"ס מאחר והיא הייהת שם וגולברי כן כן גולברי פיטר אותה ואייל שיכול להיות איש ביצוע מעולה ללא מעט דברים האם בגין כך צריך להעלות על ראשינו שוב את גולברי ?

yonib1231

New member
אייל ועדנה

אין לי ולא היו לי טענות לאייל ולעדנה, למעט זה שהם בחרו לחבור לאנשים שהם בבחינת אנשי הרס ולא אנשי בניה.

אליה ל

New member
דרור איש אדמה, ישר הליכות, מקסים והוא יהיה

ברכה בכל קבוצת אנשים. אני פשוט לא מבינה רק איך, כל החבורה הזו של אנשים טובים ונחמדים חברו יחדיו לצ'וך ולגולברי שדרך אגב, כאנשים הם אנשים מאוד חביבים אבל מאוד לא בתפקידים בעלי השפעה במועצה או בכל מגזר פוליטי לדעתי הצנועה כמובן

למעלה