יחד אם - בת

יחד אם - בת

בהקשר לנושא של חידון התנ"ך ומשפ' נתניהו. אילו פעילות אתן אוהבות לעשות עם הבת שלכן ועם האמא שלכן? אני אוהבת לשבת ולשוחח עם הבת שלי וכך היה גם עם אימי. וגם אוהבת לטייל יחד. השיחות יכולות להיות על עניינים אישיים, ענייני עבודה, אקטואליה, ספרים וסרטים - הכל.

הממ... האמת שאין לנו ממש תחביב משותף...

פעם חשבתי שאולי קריאה או יצירה, אבל רק אני קוראת ספרים בעיקר, אמא שלי כמעט ולא מגיעה לזה ויצירה-שתינו כבר לא יוצרות כמעט (אלא אם לגזור דברים לגן נחשב?
).

dify

New member
עניין של זמן

בשנה האחרונה בעיקר לעשות קניות שוטפות יחד, לפני כן היינו עושות יחד סיבובים לקניות מיוחדות או לקפוץ לחברות שלה שאני אוהבת. לפעמים אם מבריזים לה אז אני הולכת איתה לכל מיני מופעי שירים ישנים שהיא הולכת אליהם הרבה. בתקופה האחרונה אנחנו משתפות פעולה בענייני החווה על בסיס יומיומי

daoli

New member
עם הבת שלי אני בעיקר מציירת המון, היום היא

איפרה אותי ועשתה לי תלתלים (בת 5 אבל רוצה ללמוד). אנחנו רוקדות ביחד ואני מספרת לה סיפורים.חוץ מזה היא מאוד אוהבת לעזור לי במטבח בהכנת עוגה, בהכנת אוכל ובנקיונות. עם אמא שלי אני בעיקר מדברת, אוהבת לשים עליה את הראש כמו שהייתי קטנה ושהיא מלטפת לי את השערות. עוזרת לה בכל מיני דברים כמו תלישת שיער מהפנים, נקיון בבית וכו.. לפעמים אני יושבת עם ספר שירה ושרה לה את שירי ארץ ישראל הישנים והטובים והיא מתמוגגת מאושר. אוהבת את הקשר המיוחד שיש לאמא שלי עם הבת שלי. הן מסתדרות מצויין וצוחקות מלא כשהן ביחד. אמא שלי תופרת לה שמלות של נסיכות, סורגת לה סוודרים וכובעים ואפילו סדרה של בתולות ים, עם שיער צמר שופע בכל הצבעים.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifהבת שלי אני

אכן ילדתי כבר בת 25 והיחד שלנו משתנה עם השנים
אנו יוצאות יחד למופעים, תערוכות עיצוב (בעיקר) בתי קפה וארוחות בקר.
נוסעות יחד למושב להורי ומבלות בלישיה עם אמא שלי, קונות יחד בגדים - לי (כי לעצמה היא יודעת נפלא............) מתייעצות כותבות עבודות מחקר (שלה) עם אמא שלי אפשר לשבת ולשוחח המון לחגוג לבשל להתייעץ להתנחם לאהוב ולפרגן אמא שלי ענקית אדם צנוע בלב ענקקקקקק
יום טוב.

אשת רשת

New member
הבת שלי ואני מדברות הרבה

מקפידות על שיחה של שתינו כל יום, שתינו אוהבות לצאת לבית קפה יחד , אוהבות לשמוע מוזיקה .

אנילה1

New member
כשהבת הייתה קטנה היו לנו הרבה דברים

משותפים, היום היא גדולה ואין לה ילדים והיא אמנית שגרה הרבה שנים בארה"ב, כך שהרבה כבר אין על מה לדבר, אלא אם כן אני מקשיבה לה, לאמנות שלה, ולקבלה שהיא לומדת. האמנות שלה עדיין מעניינת אותי, קבלה בכלל לא. ניסיתי ולא נדבק אלי.

למעלה