יזראל קולינג 2019

• פותח הנושא MM22
  • פורסם בתאריך

MM22

New member
יזראל קולינג 2019

יזראל קולינג הפך למסורת יפה , אבל , מה עושים עם זה כשהאירוויזיון מתארח בישראל ?

דעתי היא שזה לא הגיוני לארגן יזראל קולינג חודש לפני שכל המתמודדים מגיעים לכאן , להשתתף באירוויזיון .

ההצעה שלי , היא לארגן השנה יזראל קולינג קצת שונה אך מיוחד .

ההפקה תציע לכל המששתפים להקדים את ההגעה לישראל בכמה ימים ( לפני תחילת החזרות ) .
הפעם , לא יהיה מופע של כל האמנים - אך כן יהיה טיול גדול בישראל שהם לא מכירים .
( להראות להם גולן / גליל / נגב / אילת ... )
ההתמקדות הפעם תהייה הטיולים בישראל וצילומים של "מאחורי הקלעים " שכל כך חסרים מההפקות הקודמות .
זה באמת יצדיק את הרעיון של ההפקה ... קידום ויחסי ציבור מצויינים לישראל באירופה .

איך עשו את הגלויות השנה אגב?

האמנים הגיעו כמה ימים קודם, או שטסו במיוחד לפורטוגל כמה שבועות קודם?

tapuzzo

New member
הצעה שלי: 24 שעות של שידור חי ביוטיוב: מסיבת 2-3 באירויזיון

24 שעות שיתחילו בשקיעה ויסתיימו בשקיעה (היום העברי) של מסיבת אירויזיון ענקית "silver and bronze" שתארח אמנים שיבצעו שירים שנוקדו במקום השני והשלישי מכל השנים ומכל המדינות (אפשר להזמין גם את הקפריסאית). חלק מהשירים יכולים לבצע אמנים ישראלים בגירסאות כיסוי חדשות ורצוי אמנים מוכרים בינל"א כמו רייכל, בלקן ביט בוקס, אינפקטד מאשרום וכו'.
את המסיבה אפשר לערוך באולם גדול [האנגר 2 במרכז הירידים או האנגר בנמל תל אביב]. היא תשודר ביוטיוב ואפשר גם על מסך ענק במקומות נוספים.
מסיבת silver and bronze תתן כבוד ללהיטים רבים של מקומות 2-3, יש כאלו בשפע.

babyface19

New member
לא יהיה אירוע "israel calling 2019"

חברים טובים שלי שהיו לפני 3 שבועות וחצי ב-21/4 באירוע השנתי של "OGAE ישראל", שבו נטע היתה לפני הנסיעה שלה בליסבון, דיברו עם טלי אשכולי , המפיקה והמנהלת הראשית של הפרוייקט הזה ,שגם הייתה באותו אירוע, והיא אמרה במפורש, שאם ישראל זוכה השנה באירו' בליסבון, אז סביר להניח, שלא יהיה אירוע "israel calling 2019", ותהיה הפסקה של שנה מהאירוע הזה, וזה מסיבה מאוד הגיונית: לא ניתן להטריח פעמיים בחודש 25-30 נציגים מבין כל 43 המדינות להגיע לישראל, כי ממילא כל 43 הנציגים יהיו כאן במהלך חודש מאי.
עדיף לאותם הנציגים העתידיים להשתתף ביתר מופעי הקידום הקבועים השנתיים, שנערכים במדינות האחרות, ואז ישראל כמארחת אירו' 2019 תהיה התחנה האחרונה שלהם.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לי ברור לחלוטין שלא יהיה ושזה מיותר לגמרי

L e j l a

New member
זה באמת נשמע הגיוני שיוותרו השנה

חוץ מזה, לא כל הישראלים הולכים להיות באולם התחרות, אז למה שלא יערכו מופע גדול בכיכר רבין? לא יקרה כלום אם המשתתפים יגיעו פעם נוספת לישראל. כדי שהמופע לא יצא צמוד לתחילת החזרות ולתחרות אפשר להקדים אותו בכמה שבועות

למעלה