יזיק או לא יזיק???

yupy9

New member
יזיק או לא יזיק???

שלומות... שאלה לי... - יש איזה מישהו, אחד האחראים אצלנו בעבודה, שלאחרונה מצאתי עצמי מפלרטטת איתו... חשוב לציין שהוא נראה מצויין, *ממש* חתיך. אחד שיכול להשיג כל אחת, (ואני לא...- מה לעשות...) אנחנו טיפוסים שונים בתכלית - הוא נורא "קליל" כזה, מסתובב עם חבורה של מעשנים (סיגריות ומני עשבים...) בקטע של מסיבות וכו´...- ואילו אני טיפוס "סולידי" - לא ממש בקטע. עכשיו קיימת פה איזו שהיא משיכה הדדית. זה כבר ברור. (לכו תבינו את נפלאות העולם הזה...) עד לא מזמן חשבתי שזה נחמד, לא מזיק, (מה גם שהוא לא ממונה עלי באופן ישיר...) אך לפני כמה ימים שמתי לב שחברים שלו מהעבודה מתחילים להסתכל אלי, לבחון אותי וכן כל מפגש ביננו מלווה במבוכה הדדית...מה שלא היה בעבר... וכן הרמזים נעשים "עבים" יותר... עכשיו אני כבר מתחילה לחשוש שאולי הוא ינסה ליזום משהו... וזה ממש לא מתאים לי. ברור לי שאנחנו "משני עולמות שונים" ואין מצב. פשוט אין מצב. והדילמה היא כזו- עצם הפלירטוטים עושים לי ממש מצב רוח טוב לבוא לעבודה, ומצד שני, אני כ"כ לא אחת שמשחקת משחקים ומטעה. ואני ארגיש נורא רע אם הוא פתאום ירצה יותר מזה- ואז יצא שסתם הטעתי אותו. וזה הדבר האחרון שהיתי מעוניינת לעשות לו- הוא כזה בחור טוב... מה עושים???

אלדד26

New member
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

בוקר טוב!
לפי דעתי, הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה "להתקרר" פתאום. אם באמת את לא מעוניינת בו, אז תשחקי כאילו את יוצאת עם מישהו כרגע, והפלירטוטים הפסיקו לעניין אותך ו/או להיות רלוונטיים עבורך, עד שהוא "יעבור הלאה". נראה לי כמו פתרון אלגנטי לעניין

babe10

New member
אלדד

כמו רבים מאתנו נגד משחקים בקשר. פה אין קשר וגם אין אפילו הצעה בעניין בינתיים. עמ´ 745 באינציקלופדיה - "טיפוס המניאק" - , נו, זה שאמא הזהירה אותנו ממנו? תפתח ותראה תמונה של הבחור המעושן מהמשרד. מוכנה להתערב.

babe10

New member
אמממ.... רגע...

"תחנה סופית חיריה?- מגדיר ישראל לזבל אנושי... " (ואתה מפריע לי לשמוע את הג´יפסי קינג בגרסה הכי טובה שקיימת ל- Hotel California) מייד אשוב...

babe10

New member
נכון? ../images/Emo32.gif

עכשיו זה כבר סטינג עם Shape of my heart אגב - מה קורה עם המוסיקה בקומזיץ? גם זה שיקול אם להגיע...

אלדד26

New member
זה ממש לא משחקים

זה הוא שמשחק משחקים כאן, והיא צריכה לפעול בהתאם.

G.O.D

New member
איזה מן אדם את?

אם את מצפונית, ולא אוהבת לרמוז ולהוליך אנשים אז אולי באמת כדאי לחתוך הכל ולהעלם, אבל... לדעתי את צריכה לעשות מה שטוב לך, אם טוב לך המצב הקיים המשיכי בו. אלא שלפי התאור שלך על הצורה בא חבריו בוחנים אותם, צפי למצב שאולי יש איזה דיבורים עלייך בסגנון של "אני אומר לכם שאני משכיב אותה" וכו... בכל אופן אם נוח לך מה שיש, אל תרגישי רע עם עצמך, זכותך להנות מפלירטים הרי בשביל זה המציאו אותם
ואם בהמשך זה יתפתח אולי בכלל תגלי שמה שאותו בחור מקרין כלפי חוץ זה בכלל משהו אחר ממה שהוא באמת. שיהיה המון בהצלחה, G.O.D

רוהאנדה

New member
מסכימה לחלוטין

תזרמי.קחי בחשבון שהוא יציע משהו ותחשבי טוב מה תהיה תגובתך.תהיי מוחמאת שבחור כזה מתעניין ואל תזלזלי באופציה שהוא באמת אולי רק מנסה להשכיב...

אלדד26

New member
גם אם לא, אני לא בטוח שזה משנה,

כי יופי6 כאן אמרה שהיא לא מעוניינת בבחור מכל מיני סיבות, והיא מפחדת שהוא יתחיל איתה כי אז היא תצטרך לומר לו שזה לא זה...

voguemaster

New member
לעניות דעתי הצנועה..

לא רק שלדעתי היא צריכה לזרום, אלא שלדעתי יכול להיות ביניהם דבר מאוד יפה בהנחה שאותו בחור לא רוצה רק להשכיב אותה (נקווה שלא). אפילו שיש אצלו דברים שפשוט לא מתחברים אליה, לרוב כשיש משיכה יש אפשרות להיפגש איפשהו באמצע, מן פשרה כזו ולגלות עד כמה דינמיים יחסים בין שני בני אדם יכולים להיות. לדעתי היא לא צריכה לסרב לו, אלא רק להיזהר שהוא לא מחפש רק להשכיב. אלי

אלדד26

New member
אלי, Wake up and smell the coffee

הבחור לא בדיוק רציני. וזה בלשון המעטה. ואתה יודע מה, גם אם אני (ועוד כמה בשרשור) טועה, עדיין יופי6 אמרה שהוא לא הטיפוס שלה, למרות שהוא כוסון על. אז... מה הרעיון? למה זה טוב?

voguemaster

New member
תראה

אני יודע שרוב הסיכויים שזה המצב אבל אי אפשר להניח שזה בטוח כך. מה גם שאני לא שותה קפה

babe10

New member
מאיפה הריח הזה?.... ../images/Emo4.gif

אופס. אולי מהצרות שאני מריחה? תקשיבי יקירתי המסוקסת. דבר ראשון עלית לי על העצבים. הוא יכול להשיג כל אחת ואני לא?! הלו? מה קרה להערכה העצמית שלנו? תפתחי יומן ואנחנו קובעות תור להעלאת הבטחון וההערכה שלך באופן מיידי ודחוף. בפעם הבאה - מכות בטוסיק. ועכשיו לענייננו - בזמן האחרון חברים שלו מסתכלים עליי מוזר... מותק. נסי לדמיין איך הם יסתכלו עלייך אחרי שתתקרבי אליו. את לא קולטת? הבחור משתף את החברים שלו בפנטזיות שלו עלייך תוך תיאורים בדיוק של מילימטר. בא לך להמשיך להרגיש טוב כשאת באה לעבודה? אחלה. קומי בבוקר, אחרי מקלחת טובה, והרבה אחרי שפתחת את החלון ושאפת את אויר הבוקר - תסתכלי בראי ותחייכי, מבטיחה לך שמייד יחייכו אלייך בחזרה. כשמחייכים אליך קשה להשאר אדישים , מה שיביא אותך לחייך כל היום. בגישה זו בואי למשרד - ותראי פתאום איך כולם מחייכים אלייך חזרה - והנה עשית לך יום שמח. מצד שני - יש בידייך האפשרות ללכת עם זה שמעשן ולא רק מרלבורו לייט, שמספר לחברים שלו מה היה עושה לך (זה במקרה הטוב, אני לא רוצה אפילו להגיד פה מה האופציה השניה שלי בנוגע לחיוכים שלו) ויספר אח"כ מה עשה לך, בהתרברבות מה - אני מריחה את הטיפוס גם בלי לראות אותו - ואז את תבואי כל יום למשרד תתקלי בצחקוקים מכל מי שרצה ו/או שמע בלי שרצה על מה ואיך וכמה עשיתם יחד. את תתחבאי לך בקיוביקל שלך, תחכי שהיום המאוס הזה יעבור כבר ואחת מהשתיים - או שתתחילי לשנוא את מקום העבודה, או שאחרי שתשנאי אותו תתפטרי. לא שווה!!! תאמיני לי. זה מסריח מקילומטרים. כשאנשים מחייכים אלייך אחרי שקיבלת מזה מהמשרד זר פרחים ענק, או שהוא הגיע במפתיע על ידי שליח וכולם מחייכים חיוכי פרגון מהולים בקנאה, זה אחלה וסבבה. לא זה המקרה פה. שומר נפשו ירחק!! אל תעשי את זה!!!

yupy9

New member
חבר´ה חבר´ה רגע רגע...

קודם כל תודה לך BABE על החיזוקים... אבל אני חייבת לומר שהחברים שלו לא ממש "יחזיקו" ממנו אם הוא ישכיב אחת כמוני... תאמיני לי...אני לא כזו אטרקציה, מה גם שאני עובדת במקום נורא גדול ולא חסר "כוסיות"... (שונאת את המילה הזו...) וכמו שאמרתי יש לו "רשימת מעריצות". דוקא חשבתי בכיוון שמן הסתם, בהנחה שהדימוי החיצוני שלו תואם את המראה, ולכן אני די "בונה" על זה שהוא כנראה מבין שזה לא אפשרי ביננו- כי יסתכלו אליו קצת בתמיהה אם הוא יבחר באחת כמוני. ושוב, אני נראת בסדר, זה לא שאני כזו קופה- אך יחד עם זה הוא באמת נראה טוב. (רזה אך במידה, 1.85 כתפיים רחבות- בקיצור הבחור מצוייד היטב...) מעבר לזה בואו לא נדבוק בסטיגמות- הוא אמנם מעשן, אך הוא לא נראה לי אחד של "דפוק וזרוק" אנחנו בכל זאת מכירים איזה שנתיים, ולא מאתמול...

dianah

New member
מה זה ../images/Emo35.gif

אטרקציה? כוסית? הכל בראש, יופי9, חמודתי. דחוף לסדנת בטחון...
יקירתי, כל הראייה שלך מתחילה מנקודה לא נכונה - את חייבת , אבל חייבת, לחשוב שאת כן אטרקציה ומי שיזכה בך, פשוטו כמשמעו, יזכה בך!!! אז אוקיי, הבחור מצוייד, so fucking what? אז אולי תמקדי באלמנט אחר כל פעם ועיצה שלי (מניסיון...), תתחילי בבטחון שלך. כפי שאמרה בייב, תפתחי חלון בבוקר, תנשמי הרבה אויר נקי (אם אפשר...), תחייכי ותחשבי על עצמך כאטרקציה החדשה של המשרד, של הבניין שלך, של הרחוב, של העיר...של העולם. ואז תראי שאת לא פחות מצויידת ממנו בדברים טובים, אם לא יותר
והרבה
-ים

תשובה ושאלה שחוזרת אליך

את חייבת לאבחן קודם כל מה את רוצה.האם עצם ההתלהבות (ולו המינימלית) שלך מהבחור היא מזה שהוד רוממותו בכלל שם לכיוון שלך, אזוב קיר שכמוך? אם זה המצב, נראה לי שבמצב שאצלו ההתעניינות היא כנה, את תעשי לו עוול, כי הוא בכלל לא מעניין אותך בזכות עצמו, אלא בזכות ההתעניינות שלו בך. אם יש מצדך התעניינות אמיתית, ונראה לך שיש כאן פוטנציאל בלי קשר למה שאנשים יגידו, אז למה לא לנסות? החשש שלך מזה שהוא רק מחפש להשכיב לא לגיטימי בעיני. "להשכיב" - אם זה יגיע ומתי זה יגיע תלוי בך, אם תרצי ואם תדעי איך לנהל את תחילת הקשר הזה. מה שבטוח, להכנס אליו מעמדה של פחיתות כבוד וחוסר בטחון עצמי תוביל מראש לכשלון. גם אם הבחור יכנס לזה בראש רציני, אף אחד לא אוהב להיות עם מישהו שלא אוהב את עצמו. אפשר גם לקרוא לזה תסמונת הנבואה שמגשימה את עצמה. מרוב פסימיות וחוסר בטחון שלך,הוא יתחיל לשאול את עצמו מה הוא בעצם עושה איתך. עכשיו נשאלת השאלה, אם את מסוגלת לא להרגיש ככה לידו. התשובה אצלך.

למעלה