יזיזיות...?! כדי או לא ?! מה המצד שלכם בעניין?!
א א ו ד ם New member 25/4/03 #3 חחח איזה קטנוני... הבנת למה התכוונתי... יזיזות!!! אז בטעות הוספתי עוד איזה י'...
א א ו ד ם New member 25/4/03 #6 למה עצבנית כפרה?! אותי קשה לעצבן מאמי.. ועכשיו שאתה יודע למה התכוונתי.. תשובתך היא..?!
ב באדי תות שד New member 25/4/03 #8 חשבתי שהתעצבנת... ותשובתי היא: אני טהור, אני תמים, אני בתול... מה שאומר שאני מעאפן
M Melodramatic Bitch New member 26/4/03 #18 הבחורה צריכה לדעת למה היא נכנסת, אם היא בוחרת להתייחס לענין השם, שלא תיכנס לסוג קשר כזה בכלל.
נ נטוסים אינם מתים New member 25/4/03 #10 בכללי אין לי בעיה עם זה אבל לי זה לא מתאים כי אחרי כמה פעמים אני מתחילה להקשר לאנשים
א אסייינקה New member 25/4/03 #14 ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif בעד מאוד!! אם אף אחד מבני הזוג לא פותח את הפה לא יוצא לבת שם... חוץ מזה... היא אמורה לדעת מראש במה היא "מסתבכת"...
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif בעד מאוד!! אם אף אחד מבני הזוג לא פותח את הפה לא יוצא לבת שם... חוץ מזה... היא אמורה לדעת מראש במה היא "מסתבכת"...
ר רעות המדליקה New member 26/4/03 #16 לדעתי אחלה.. אבל אני חושבת שצריך אופי מסויים בשביל להכנס לקשר כזה...