יזהר אשדות ודומיו

סליידר

New member
יזהר אשדות ודומיו

שלום! לאחרונה התחלתי להתעניין עד מאוד במוזיקה ישראלית כדוגמת ברי סחרוף, רמי פורטיס, חמי רודנר, עברי לידר, שלמה ארצי, דן תורן וכו´... התאהבתי
ואני מעוניין להרחיב את מרחב ההתעניינות שלי. שמעתי את שירו של יזהר אשדות - "צילו של יום קיץ" וגם אהבתי וראיתי שהוא מתחבר לי לז´אנר. למישהו יש המלצות לשירים שלו? וגם, לעוד אומנים מאותו סגנון כמוהו וכמו האומונים בתחילת ההודעה? תודה!

הנה כמה המלצות

יזהר אשדות: מה תאמרי, זמן קסם, מלך שלך, איש השוקולד (לא שמעתי אבל הוא די ידוע אז תנסה). ברי סחרוף: חלליות, עבדים, עוד חוזר הניגון, האיש שבקיר, ככה זה לאהוב אותך. רמי פורטיס: חלום כחול, חתול מפלצת. רמי פורטיס וברי סחרוף: ניצוצות (גם חלליות הם עשו ביחד ועוד כמה מהנ"ל) עברי לידר: תמיד אהבה, ליאונרדו, בתי קפה, על קו המים. שלמה ארצי: האהבה הישנה, היא לא יודעת מה עובר עליי, המיסטיקנים הסינים (עם נורית גלרון). עם דן תורן וחמי רודנר אני לא כל כך יכול לעזור לך כי אני לא כל כך מכיר שירים שלהם.

howiefan

New member
יזהר זמר מעולה

או כמו שאני אוהבת לכנות אותו "יזהר המלך" או כמו שרוה"מ קורא לו - זוהר אשדוד פחחחחחחחח. בכל אופן,קבלי את האתר של הזמר השני הכי טובה בהיסטוריה של המוסיקה הישראלית(אחרי אריק אינשטיין כמובן):http://www.ashdot.co.il/new_site/index.html

Esmena

New member
הידעתם ../images/Emo35.gif

בספר לשון, לבגרות נראה לי, כתוב משפט כזה לניתוח : "אתמול מדינת ישראל עמדה בפני ניתוק מרשת האינטרנט בשל הדיסק החדש של המוזיקאי יזהר אשדות" אהממממ...

למעלה