יו!

פולי3

New member
יו!

אני תוהה אם מישהו זוכר אותי. מישהו זוכר אותי? וול, אם כן, אז אחלה. היי
ואם לא! אז אני נגה. אני עוד מעט בת 14 ואני בכיתה ט', גרה בת"א. (שיואו) אני אוהבת את אואזיס כבר יותר משנתיים וראיתי אותם שנה שעברה בבלגיה. כן, אני יודעת שאני זונה... [email protected] אם מישהו ירצה, סתם ככה.

RoySupernova

New member
אני זוכר

למרות שיש מצב שלא תזכרי אותי כי אני לא יודע כמה כתבתי בתקופה שאת היית. אז אני רועי. ושלום שוב. וכן את בהחלט זונה. חח סתם, רק אחת עם הרבה הרבה מזל. מזל שמעורר קנאה מאודד. ארר אני הולך לישון.. (*חולם על הופעות בבלגיה...*)

sok777

New member
נוגינוג!

היי נגה! מה נשמע?? ואיי איך התגעגעתי אלייך!
באמת לא הבנתי למה עזבת.. היית ממש פעילה פה. גם למסנג'ר שנים שלא התחברת.. ותמיד דיברתי איתך
בכל אופן, ברוכה השווה [
]! ואני סער אם את לא זוכרת

לנון2

New member
היי נגה - אולי תספרי לנו קצת...

אמרת שראית אותם בבלגיה? אז בואי שתפי אותנו קצת במה שראית... אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע קצת.... ו וולקם בק !

פולי3

New member
הו ואוו,

זה היה ממש מזמן! לפני שנה, אה. אין לי מושג איך להתחיל לתאר את זה, זה היה מעבר לכל דמיון, לא חלמתי שאני אוכל אפילו לראות אותם! אמ. אין לי מושג איך לתאר את זה. אלוהות בשמה

razkaplan

New member
קטע

לפני איזה שבועיים פגשתי מישהי מתל אביב ודיברנו על אואזיס...והיא אמרה שהיא מכירה מישהי שהייתה בהופעה וקוראים לה נוגה ושפעם היא הייתה פעילה בפורום...חחח גדול

פולי3

New member
פעם הייתי וואנבי סלב תפוז, כי

הכרתי את כל הסלבים. אבל עכשיו, יונת, את הופכת אותי לסלב אזוול! חהחה

YOasis

New member
ברוכה ה

זונה! סתם את לא! את כפרע! סוף סוף החלטת לרדת אל העם אה?! חח הגיע הזמן Welcome back

למעלה