הייD: ברוכה השבה!D: יאללה תפעילי את הפורום~>_<
Y yoko המקורית New member 7/12/07 #16 יו אתגר P: יאללה אני מסכימה לאתגר! *כעבור יום* ........... טוב הלכתי P: ............. סתםסתם XD
H Hikaru New member 7/12/07 #26 שלווום~ ני חן, 16+3, ואני לא הייתי חלק מההם שדיברת עליהם ._. אבל הייתי רוצה להיות! זה נחשב? T_T
K Kawaii Me New member 8/12/07 #29 ../images/Emo204.gifהיי~~~ ני זוכרת'תוך D: ברוכית הבאית ^^ כן יום שישי ההוא עם באקי והאנשים ההם היה מגניב ^^
../images/Emo204.gifהיי~~~ ני זוכרת'תוך D: ברוכית הבאית ^^ כן יום שישי ההוא עם באקי והאנשים ההם היה מגניב ^^
Y yoko המקורית New member 8/12/07 #32 תתביישי לך XD איך את לא זוכרת אותי#%#$^#$%&#%^&*#%^ שנתיים אני בפורום אינויאשה ואת גם במסן שלי ואת זוכרת אותי רק לפי המפגש! איזה עלבון! הכאב! הסבל! לאאאא!!! (P
תתביישי לך XD איך את לא זוכרת אותי#%#$^#$%&#%^&*#%^ שנתיים אני בפורום אינויאשה ואת גם במסן שלי ואת זוכרת אותי רק לפי המפגש! איזה עלבון! הכאב! הסבל! לאאאא!!! (P
K Kawaii Me New member 8/12/07 #35 ../images/Emo204.gifבטח שאני זוכרת אותך מפורום אינוT_T זה פשוט לא היה רלוונטי כי דיברת על מי שזוכר אותך מהמפגש 3: אבל דעעעעעע באאארור כאילו שיואו שאני זוכרת כזה כאילו ~ X3
../images/Emo204.gifבטח שאני זוכרת אותך מפורום אינוT_T זה פשוט לא היה רלוונטי כי דיברת על מי שזוכר אותך מהמפגש 3: אבל דעעעעעע באאארור כאילו שיואו שאני זוכרת כזה כאילו ~ X3
B Bakura New member 8/12/07 #33 ../images/Emo96.gif מה קורה נשמאמי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הגיע הזמן שתגיעי XD!
../images/Emo96.gif מה קורה נשמאמי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הגיע הזמן שתגיעי XD!
Y yoko המקורית New member 8/12/07 #34 XD סליחה כפרע רק עכשיו נזכרתי P: פעם הבאה אני אכתוב הכל ואעשה תזכורות XD