יו"ר התנועה

יואלV

New member
יו"ר התנועה

רפול ז"ל היה אחד האנשים הכי ישרים והגונים שהכרתי- זו אחת הסיבות שבחרתי בצומת היו"ר הנוכחי מר גרין בלשון המעטה מזלזל בכל חוקי המדינה הוא הבעלים של איזור תעשיה שלם שיושב על אדמה חקלאית כמובן בניגוד לחוק ויש נגדו תביעות בבית המשפט אגב את כל העבירות הוא ביצע בעודו יושב ראש הנהלת המושב שלו זה האדם שאתם רוצים כיושב ראש התנועה שלנו? לא הספיק לנו גונן שגב? זה אדם שיכול להמשיך את רפול ז"ל? ממש לא- אם התנועה רוצה להצליח בבחירות הבאות כדאי לה מהר להתעשת ולבחור מישהו בעל שיעור קומה ולא פורח חוק שמזלזל בחוקי המדינה

צומת 10

New member
מצ"ב תשובתו של משה גרין

בתקופתו של גונן שגב לא הייתי בצומת, כך שצר לי שהצבעת לחברך גונן שגב. אך במידה וברצונך להעמיד אותי באותה שורה של גונן, טעות היא בידיך ונובעת מתוך בורות מוחלטת. יחד עם זאת, איני מתכחש לעובדה כי קיים כנגדי או כנגד חקלאים רבים כתבי אישום, בגין שימושים חורגים, אך לא בידינו הדבר. המדינה החליטה שאינה רוצה חקלאות באזור המרכז, אלא רוצה נדל"ן ולפיכך בהתאם לזמנים, כך פעלתי בהיותי יו"ר הנהלת בצרה. לדאבוני הרב, מכיוון שאינך בקי בפרטים שציבור שלם של חקלאים קרס וגם לו מגיע להתפרנס, זכותו לעשות בקניינו, על מנת לפרנס את עצמו. מה לעשות כי לשכות התכנון אינן מסוגלות להחליט והן פועלות מתוך אינטרסים לערים ומסתובבים הרבה מאעכרים ש"מסדירים" ענינים. בחרתי ללכת דווקא לפי דרכו של רפול, והיא הדרך הקשה של בתי משפט, על מנת שתוכח חפותם של חברי ושלי. לבסוף, אני מפנה אותך לספר שיצא מתוך מכון ירושלים לחקר ישראל, המרכז למדיניות סביבתית, שהנושא שלו הוא: שימושים חורגים בשטחים החקלאיים הפתוחים. לדעתי, ספר זה מציע איזשהו תחילתו של הליך להסדרת תופעה ארצית זו, שאינה נובעת מתוך חמדנות, אלא מתוך מצוקה.

MarkAnt

New member
משה גרין כתב את זה?

נחמד שהוא מתייחס לבוחר פוטנציאלי כאל "בור"... כל השאר נשמע כמו תירוצים יותר מהסברים. יואלV, אני שמח שכתבת.

אולי..

מנהל הפורום יארגן אירוח של משה גרין שיענה לשאלות המשתתפים. אני אשמח לשמוע / לקרוא מה דעתו על כמה וכמה נושאים!!

MarkAnt

New member
רעיון טוב

אולי הוא יוכל להבהיר כמה דברים על התנועה הימנית הציונית...

יואלV

New member
נו באמת?

פרנסה? לעג לרש אני לא מדבר על חקלאים שמנסים לגמור את החודש ומשכירים במשק לול או רפת מושבתת אני מדבר עלייך שהקמת איזור תעשייה, שבנית בחצר בתים, שאתה עושה מליונים על חשבון המדינה, שאתה מזלזל ורומס את שלטון החוק אתה מנסה למכור לי כל מיני פלפולים משפטיים? נו באמת מר גרין- קצת קרדיט לאינטליגנציה שלנו אתה הולך בדרכו של רפול? זה כמעט חילול הקודש להזכיר אתכם בנשימה אחת איפוא הצניעות? במכוניות החדשות והמפוארות שלך? אולי אתה רוצה למכור לנו איזה סיפור על שירותך הצבאי ההרואי? אולי תספר לנו על מעלליך במושב שלך- שגם שם הבינו החברים שמוטב להם בלעדייך ולא בחרו אותך? עשה לנו טובה- שחרר אותנו כדי שנוכל לשקם את המפלגה.

MarkAnt

New member
לפעמים יש דברים

שאי אפשר לתקן / לשקם. לפעמים צריך להקים משהו חדש.

aviah

New member
כשר, אבל מסריח

אולי אינך פושע, אדוני, אבל בוודאי שאינך יכול להיות מחוקק.

למעלה