יו רגועה פה רצח לפני 3 שנים היה יותר כייף היה הרבה רעש וידענו מי כל אחת עכשיו שקט!!!
ט טריפ בת New member 19/7/05 #1 יו רגועה פה רצח לפני 3 שנים היה יותר כייף היה הרבה רעש וידענו מי כל אחת עכשיו שקט!!!
L LiDorrr New member 20/7/05 #5 גרושעעעעעע שמעתי על החוזה 77 שקל שלכן... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתאילנד מרוויחים יותרררר!!!!!!! יאללה בואי מכותתתת
גרושעעעעעע שמעתי על החוזה 77 שקל שלכן... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתאילנד מרוויחים יותרררר!!!!!!! יאללה בואי מכותתתת
ט טוטע מסטולע New member 20/7/05 #6 חחחחחחח מגיע לה! היא גם מקבלת דירה גם אנחנו משלמות על החשבונות והיא עוד בוכה שהיא מקבלת 77 שקל? שתגיד תודה יש לה סיגריות לשבוע! טוק אווטטטטטטטטטטטטטט
חחחחחחח מגיע לה! היא גם מקבלת דירה גם אנחנו משלמות על החשבונות והיא עוד בוכה שהיא מקבלת 77 שקל? שתגיד תודה יש לה סיגריות לשבוע! טוק אווטטטטטטטטטטטטטט
L LiDorrr New member 20/7/05 #8 חחחחח ככה זה כשאת מנקה שחורעעעעע אני לעומת זאת, לבקנית טהורה מהגזע הארי... אין לי מחיר בכלל!!!!! ולא אני לא גזענית.. (מאוד)
חחחחח ככה זה כשאת מנקה שחורעעעעע אני לעומת זאת, לבקנית טהורה מהגזע הארי... אין לי מחיר בכלל!!!!! ולא אני לא גזענית.. (מאוד)