יו ראשון

PerfectSP

New member
יו ראשון../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

אז איך התחיל לכם השבוע הראשון של השנה החדשה? D: אני אישית לא הלכתי לבצפר כי אני חולה <:

How I Disappear

New member
איימ יור ביגסט פאן אייל פולו אנטיל יו לאב מי

פ-פ-ר-א-צ-י שעה ראשונה- חינוך חפר לנו על שתיית אלכוהול שעה שניה, שלישית ורביעית- מתמטיקה בעיות מינימום מקסימום בחדו"א
שעה חמישית- אזרחות המורה האידיוט שכח שיש שיעור
שעה שישית- היסטוריה חפירה שעה שביעית ושמינית- מעבדה באלקטרוניקה לא הבנתי כלום אבל אז המורה הסביר לי באופן אישי

בלהבלה

ביולוגיה- שיתפתי את חברותיי בחוויות מהסופ"ש עד שהעיפו אותי כימיה- שעמום גדול חנ"ג - לא היה לי כוח אז הלכתי לישון קצת מבחן בהיסטוריה הלך...סביר. [קצת שליפים וכאלה] ואז ביקשתי מהמחנך שישחרר אותי :) שיחרר, איזה חמוד. שבוע מעולה שיהיה.

ווהו.

שעתיים מבחן בתנך - די מדכא, הלך סביר מינוס. וגם השליפים היו עלובים משהו, אפילו שהשקעתי בהם את נשמתי. מתמטיקה - היה בחן, מסתבר. לא ידעתי - לא עשיתי. היסטוריה - היה בחן. שוב. לא ידעתי גם עליו. אבל למזלי זה היה אמריקאי אז פשווט הקפתי, לפחות נקבל איזה 40. ספרות - לא היה בחן! היא מבקשת מילדים להביא כל הזמן מאכלים משמינים לבית ספר. זה מעצבן. שעה חלון. ואז שעתיים פסיכו' - רציתי למות. בעיקר.

PerfectSP

New member
למישהו יש סיכומים בהיסטוריה?>< ../images/Emo190.gif

אידיאולוגיה נאצית ועוד כל מיני נושאים שאני לא זוכרת שבאים אחרי..?

PerfectSP

New member
אה.. ../images/Emo190.gif

האידאולוגיה הנאצית כל הדברים האלה שהיטלר עשה אחרי עלייתו לשלטון (צווי חרום וזה) "תעמולה חינוך וטרור" ?>< מדיניות חוץ של גרמניה הנאצית ויהודים בגרמניה הנאצית >< יש לך משהו?D:

hadarinke

New member
יש לי הרבה מאוד חומר שהמורה הכתיב

על הלפטופ בנושאים האלה, תגידי לי מחר ואני אשלח אם תרצי :)

למעלה