יו פיפלללל

DARON MALAKIAN

New member
יו פיפלללל

הייתי פה בעבר.. חזרתי עכשיו...קוראים לי יוסי..מכרמיאל פורום נחמד ניהיה ועכשיו שמעתם בטח שסיסטאם לוקחים הפסקה בעקבות שתי האלבומים האחרונים שהם הוציאו.. והיום כתבו במטאליסט שדארון הולך להקים הרכב חדש!

pluplup

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

זה אומר שסיסטם מתפרקים?

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifגם אני מקווה מאוד שלא.

אם כבר, אני מקווה שזה רק שמועות ובכל מקרה, אם כבר יהיה "הרכב חדש של דארון" אני מקווה שזה יהיה כמו מייק שינודה ולינקין פארק- הוא הקים את פורט מיינור אבל זה רק מעין פרויקט צדדי ללינקין פארק...

Evil Pig

New member
אוףףףףףףףף פעם שניה!

אני לא יודע מה יעלה בגורלה של סיסיטם , יש רק לעקוב ולראות. במיקרה הכי גרוע דארון עוזב והוא < אני מקווה > יוחלף במיקרה הפחות גרוע זה בגלל ההפסקה אז הוא הולך לפרויקט אחר עד שהיא תיפסק במיקרה הטוב הוא עובד גם על סקאר וגם על סיסטם מעכשיו ויהיה חבר בשתיהן. בכל אופן אני רוצה לשמוע את הסקאר האלה - ניראה לי פרוייקט מטאל לפנים. יהיה בסדר לא לאבד תיקווה! סיסטם חזקים ! נעקוב וניראה מה יעלה בגורלם! יום טוב וסופש מגניב!

Ipecac0

New member
אווווף:

אוקיי פעם שנייה שאני כותבת. כפי שדורון וחן אמרו, זה בטח פרוייקט שיעשה במקביל להפסקה של סיסטם יש המון אמנים שעושים פרויקטים צדדים מבלי שיפגעו בלהקה שהם נמצאים בה... אז אין לבכות על חלב שעדיין לא נשפך! אוף דורון הבהלת אותי עם ההודעה האישית שלך!!
חשבתי שהם התפרקו! (חס וחלילה...)

למעלה