יו...סנז אוף מן

2PAC4EVER

New member
לא נראה לי שהם יודעים עברית....

מה שאני חושב שהם רצו להיראות מגניבים ולשים שפת קודש אז הם תקעו אותיות כאלה...מה אכפת להם? גם ככה באמריקה מי שקנה את הדיסק לא יודע עברית.

Killa TzzzT

New member
ממש לא... אם היית מכיר אותם היית

יודע שהם וחצי מהוו פאם חיים בסרט שהם יהודים.. יכול להיות שאין לזה משמעות אבל לא ניראה לי..

2PAC4EVER

New member
לא. אם אתה היית מכיר אותם....היית

יודע שרק REMEDY יהודי! ויש כאלה שאומרים שהכניסו אותו למישפוחה כדי להפריח שמועות שהם אנטישמיים.

Killa TzzzT

New member
לא אמרתי שהם יהודים אמרתי שהם חיים

בסרט שהם יהודים ותאמין לי שאני מקשיב להם ומכיר אותם טוב מאוד..

2PAC4EVER

New member
סבבה אח...

רק תגיד לי לפי מה אתה מבסס ש"הם חיים בסרטים שהם יהודים". כי אני לא מבין למה אתה אומר את זה.. THAT´S ALL I´M SAYIN

EmGee

New member
ואם מדברים על רמדי

מי שלא מכיר חייב אבל ממש חייב לשמוע את השיר שלו never again שמספר על השואה. אולי השיר האחרון מאז 2 אצבעות מצידון שהצליח לדבר אלי

BIGO-G

New member
2 אצבעות מצידון ריגש אותך?

יא רקוב, וזה לא בגלל שאתה מתנחל.

EmGee

New member
מה רע בשיר הזה?

ומה הקשר בינו לבין איפה שאני גר? (צידון זה בלבנון!!!)

Syndrome

New member
הסרט של סאנז אוף מאן...

הם שייכים לקבוצה של שחורים שמאמינה שהם בני ישראל האמיתיים, מכאן - שהם היהודים האמיתיים. ז"א שהם גם לא מאמינים במנהגים שלנו אגב, וחושבים שהם עיוות של מה שניתן לבני ישראל בסיני... טוב, ויש יהודים שחיים בסרט שהם כושים אז כנראה שזה מתאזן...

Syndrome

New member
וזה בא ממישהי שלוקחת כלבים

כמודל לחיקוי?

HaWk34

New member
בדיוק

יש את בני ישראל השחורים שהם חושבים שהם היהודים האמיתיים... כל תייר בעולם ומיוחד בניורק חווה פעם אחת הרצאה של המאמינים האלה... בעיקרון לפי מה שהבנתי הם נגדנו, כלומר נגד היהודים (אנחנו). אבל לך תדע.............................................. סתם בקיצר הם מאמינים שהם בני ישראל ואנחנו בלה וזה בלה... כמו שהראסטפרים מאמינים שהם "יהודים" כצאצאים של המלכה שבא עם דוד (?), שלמה (?) תנ"ך זה לא המקצוע שלי... ושציון זה אתיופיה בלה בלה בלה............................. אם תתקנו אותי אני שוחט אתכם אין לי כח בסה"כ ניסיתי להעביר את הזמן

Bracker Bracker

New member
להוסיף קצת...

אם לצטט אותם "didn´t you knew the real jewz are black"(לא זוכר כרגע מאיזה שיר) בכל מקרה השירים שלהם יותר נוטים לכיוון הפחות רציני ופריסט היחיד שהתעסק בשירים בדת וכנראה הוא היה הגורם המשפיע בהרכב (למשל שם האלבום לקוח מהפזמון שלו ) והוא תקוע בתסביך דתי רציני עזב . אז אין יותר להתעסק יותר מידי בזה שהם חושבים שהם יהודים

RabidCat

New member
Sunz of man

אח שלי... יש לך ת´דיסק שלהם!??! מאיפה... יש לי שלושה שירים שלהם.. טובים אחד אחד... חפשתי עוד.. לא מצאתי כלום... גם לא ממש מידע אלהים.. אם יש לך ת´אלבום.. או אתה יודע איפה אני יכול למצוא אותו... כמה אלבומים שלהם. אחד.. אשמח... תודה מראש...

Killa TzzzT

New member
ראיתי את הדיסק בדיזינגוף לפני כמה

חודשים. אני הבאתי אותו מניו יורק. דיסק מומלץ.

RabidCat

New member
ולגבי הרשום..

99 אחוז זה באידיש.. אני הברר ת´פירוש..

למעלה