יו מה קרה לי היום!!!

יו מה קרה לי היום!!!

קרה לכם ש.... הפלאפון שלכם אבד??? מה הרגשתם??? זה קרה לי היום! הייתי עם פריסול, ישבנו לנו ב
והחלטנו ללכת לטייל בקניון אז עליתי הבית והחלפתי בגדים
ובדרך הנסיעה לקניון שמתי לב שהפלאפון לא איתי!
התחלתי להלחץ!!!
התקשרתי לאחי וביקשתי שירד לגן ממול הבית לבדוק אחר כך התקשרתי לפלא שלי
וענה לי מישהו בקול אחר אז שאלתי "שלום מצאת את הפלאפון? הלו? הלו?" אבל הוא ניתק, התחלתי להלחץ עוד יותר!!! אחרי כמה דקות התקשרתי שוב והוא אמר "הלו?" אז עניתי "הלו? אני איבדתי ת'פלאפון ו...."
הוא קטע אותי ואמר "יא דפוקה מצאתי ת'פלאפון בבית" זה היה אחי!!!
התחלתי לצעוק עליו וצחקתי באותו זמן!!
זה היה קטע ממש מפחיד לאבד פלאפון הרגשתי שלקחו לי ת'

גם אני איבדתי הפלאפון.....

בסוף מצאתי אותו אצל החתול של השכן......... הפלאפון נפל לפני הכניסה לבית.....החתול של השכן מצא אותו וחשב שהוא עכבר.......כי הפלאפון באמת נראה כמו עכבר.....וגם הציפצוף שלו נשמע כמו ציוץ של עכבר......אז החתול של השכן שיחק איתו....וניסה לנגוס בו....וגילגל אותו ממקום למקום.......עד ששלחתי צילצול שבו גם מופעלים האורות בפלאפון....ואז החתול כנראה נבהל......יש עכבר שמנצנץ עם אורות ? וכנראה עזב אותו לנפשו......ובאיזה שהוא שלב גילגל אותו לאותו מקום לפני הכניסה......אז עכשיו יש לי פלאפון עם סימני השיניים של החתול.... אז כדאי שהאורות ינצנצו.....כי גם חתול הוא לעיתים פחדן כמו שפן.... אולי אפילו יותר פחדן משפן...... ( השפנים הם עם פחדן.....חסרי אומץ.......חבל להיות שפן.....עדיף להיות קשקשן.......) סגן אלוף קשקשני 12.5.2004

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקישקושים שלך עושים לי טוב!!!!

עוד 5 חיילים נהרגו בציר פילדלפיה ..

נרקי, תפתחי חדשות.... עוד 5 (חמישה) חיילים נהרגו בציר פילדלפיה.......עכשיו......ויש לי שם חבר שנמצא בפעילות מבצעית......אז אולי במקום לאילת מחר אני נוסע לסורוקה.....תפתחי חדשות.....ואם צריך = להדליק נרות זיכרון נוספים.... אני יודע גם על צווי 8 בדרך....ומבלי לפגוע בבטחון שדה......אז לשמוע חדשות....וזה גם מאפיל על האירוויזיון....... קשקשני 12.5.2004 שעה 1845

נרקי=יש לי רעיון נוסף....

נרקי, שלחתי מסר לאייל ותפוז..... מאחר והרבה בנות כאן מתפשטות.....= הצעתי לאייל לנסות לבצע איחוד : ערוץ הפלייבוי.....וערוץ הכנסת.....וערוץ תפוז....( המתפשטות...) הצעתי לאחד את כולם.....כך נראה את כל הזונות על מסך אחד....... קשקשני 12.5.2004

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifחח מסכנה..../images/Emo79.gif

קרו לי כמה רגעים כאלה אבל לא לגמרי איבדתי, מצאתי אחרי פחות מ10 דקות, וכן, זה היה ממש מלחיץ.. אני פשוט חייבת שבידיים שלי יהיו או פלאפון או מקלדת..

למעלה