יו, כמה מצחיק

יו, כמה מצחיק

תראו מה מצאתי: אתר בדיחות מתמטיות, ממש למות מצחוק! ואם כבר, אז עוד בדיחה (בחסותו של גדי): מתמטיקאי אחד, קם בבוקר ומספר לחברים (כבר כאן זה מצחיק, ממתי למתמטקיאים יש חברים?) שלו: " אתם לא יודעים איזה סיוט היה לי בלילה, כל הזמן חלמתי שגוזרים אותי עוד פעם עוד פעם" חבריו שאלו אותו: "ולא פחדת?" תשובה: "לא היה לי אכפת, הייתי e ב-x!!" יענו e בחזקת x (כמה שגוזרים מקבלים אותו דבר).

נ ו ם

New member
אוי אני מכירה את זה שונה

משהו עם בית משוגעים. המורה למתמטיקה סיפר. ואם כבר מתמטיקה, שימו לב לתאריך - היום זה יום פאי!!!

kedeman

New member
חחחחח

עומרי הבדיחה שלך לא משהו אבל נעם... ממש ממש אהבתי!!! יום הפאי הבינלאמי!!!

זה לא שלי - זה של המורה שלי למתמטיק

ה (אף פעם אין מקום). וכן אני יודע שזה לא מצחיק, אמרתי לו את זה (האם בגלל זה ציון ההגשה שלי היה נמוך????). בקרוב הבדיחה השנייה שלו, שהוא סיפר בעקבות זה שאמרנו לו שזה לא מצחיק!

בדיחת מתמטיקאים שנייה

זה הולך ככה (אל תפתחו ציפיות גבוהות מידי מהבדיחה הזו): איש אחד (מתמטיקאי אולי?) טס בכדור פורח, ומאבד את דרכו, ולפתע הוא מגלה שהוא מעל קבוצת עננים ענקית, ולא יודע איפה הוא נמצא. הוא צועק: "איפה אני?" עוברות 2 דקות והוא שומע: "מעליי". האיש חושב לעצמו ואומר, זה שענה הוא בטח מתמטיקאי מ-3 סיבות: 1. לקח לו זמן לענות (יענו חושב לפני שהוא עונה). 2. התשובה מדוייקת לחלוטין. 3. התשובה חסרת כל תועלת. קטעים עם הגדי הזה (כמה חבל שסיימתי את ביה"ס).

fresh mishmesh

New member
אוו... יש הרבה גרסאות...

גם המורה שלנו למתמטיקה סיפרה לנו את הגרסה עם הבית משוגעים ואף אחד לא הבין... ואז בן דוד שלי סיפר את הגרסה של המסיבה: כל הפונקציות עשו מסיבה, וכולן באו- הפונקציה הריבועית, פונקציה ליניארית, פונקציית שורש... קיצר- כולן. והן רוקדות, משתוללות, אוכלות. פתאום הדלת נפתחת, והנגזרת נכנסת לחדר. מיד כל הפונקציות ברחו והתחבאו מתחת לשלוחנות, לכיסאות, איפה שהן רק יכלו, רק e של x (או איך שלא קוראים לה) נשארה באמצע האולם. הנגזרת מתקרבת אליה באיטיות ושואלה אותה: "תגידי, את יודעת מי אני?", אז e של x אומרת לה- "ברור שאני יודעת... את הנגזרת!", ואז הנגזרת שואלת אותה "אז למה אתה לא בורחת ומתחבאת?", וe של x עונה לה: "למה מה כבר תעשי לי?"... יש עוד בדיחה, אבל זה יותר למי שלומד/למד פיזיקה... על הקטע של החיכוך חתול עומד על מישור משופע, מה הוא אומר? -מיו, מיו...

למעלה