יו יו אני חדשה כאן. (נראה אם מעניין, אולי אני אשאר.) תהיו נחמדים. (:
ע עמיתות1 New member 2/11/07 #15 לאלא, הוא בדיוק פספס אותי והיה נחמד. הייתי לבד לגמרי על אוטובוס שנסע על קו 63. לבד! לגמרי! כמו ילדה גדולה. באתי לראות מחווה ל andrew loyd webber. אני מודה, אני גיקית של מיוזקלס.
לאלא, הוא בדיוק פספס אותי והיה נחמד. הייתי לבד לגמרי על אוטובוס שנסע על קו 63. לבד! לגמרי! כמו ילדה גדולה. באתי לראות מחווה ל andrew loyd webber. אני מודה, אני גיקית של מיוזקלס.
ע עמיתות1 New member 2/11/07 #22 סליחה באמת שאני לא מבינה ב סלנג אוטובוסים! ;( יש אוטובוס אחד שעוצר פעם ביום בעין שריד. והוא נוסע רק לנתניה. ובא רק ב-12 בצהריים.
סליחה באמת שאני לא מבינה ב סלנג אוטובוסים! ;( יש אוטובוס אחד שעוצר פעם ביום בעין שריד. והוא נוסע רק לנתניה. ובא רק ב-12 בצהריים.
K kelly7i New member 2/11/07 #13 חח ככה גם אני הייתי שבאתי לפהXDDD טוב שלא כולם משם, איזה מצחיק זה להכיר תל-אביבים, זה אטרקציהXD ~חח וזה החלק שבו רק אני יבין את עצמי~
חח ככה גם אני הייתי שבאתי לפהXDDD טוב שלא כולם משם, איזה מצחיק זה להכיר תל-אביבים, זה אטרקציהXD ~חח וזה החלק שבו רק אני יבין את עצמי~
ע עמיתות1 New member 2/11/07 #17 חח יקרתי, להכיר תל אביב זו לא אטרקציה מאז כיתה ט'. ;] מושבניקים!11 ווהוו!!1
S shiratel New member 2/11/07 #12 ברוכית!!!../images/Emo140.gif שירה, אוטוטו (ב-13 לחודש) בת 17, מזכרון יעקב. וולקאם