יו יו
|מרי|

p r u d e n s

New member
הכל סבבין../images/Emo182.gif|מרי|

עוד מעט יש ארץ נהדרת, אין שיעורים. מה איתך?

p r u d e n s

New member
אותך, אותי, אותה../images/Emo182.gif|מרי|

אותו, אותם, אותנו (איזה עוד גופים יש?) שורה תחתונה: לובה מצחיקה
יואו...מה קרה לי היום בידיעת הארץ! תמיר כזה שואל משהו כמו "מי היה פעיל במחתרת וגם פוליטיקאי?" ואני מצביעה כמו הרמיוני, "או או או! מנחם בגינס!"

ThisIsJustME

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif הרגת אותי מנחם

בגינס?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
*בלי שום קשר- אני רוצה כבר את הארי פוטר ה-6!!! שיצא כבר!!!*

p r u d e n s

New member
כן...../images/Emo182.gif|מרי|

אני רציתי להרוג את עצמי שם
ואני רוצה את הספר השישי והשביעי והתשיעי! הלוואי שיהיו הארי פוטרים רבים כמו שיש...אה...ספרים של גלילה רון פדר!

יהיו שבעה... ../images/Emo3.gif

וכשאני סיימתי לקרוא את החמישי (בחופש הגדול) אז היו לי איזה מליון חלומות על הספר השישי והשביעי.... חח זה היה חלומות כאלה מוזרים!!
וחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי אבל ממש במנחם באגינס!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

p r u d e n s

New member
השם שלו../images/Emo182.gif|מרי|

עמד לי על קצה הלשון
ואני כזה "אוף, נו, מה זה?" ואז אני נזכרת, רק שזה לא היה נכון. טוב, מחר כבר ישכחו מזה (אני מקווה
) פעם היה לי חלום על הספר החמישי בכיתה ד', שבנאדם בשם ינקי מביא לי אותו ויש לו כזה כריכה אדומה, ואני כזה "יש! תודה ינקי!" ואז אני קוראת את הספר וזה בעצם "אורי", ואז אני נכנסת לשחות אצל ינקי בבריכה (כן, יש לו בריכה והוא גם בנאדם אמיתי) עם הספר. בסוף החלום התגשם רק שהכריכה של הארי לא אדומה, התוכן שלו לא "אורי" ואני גם לא נכנסתי איתו לבריכה. הצטרפות מקרים.

ה שרוטה

New member
לאגולאס

כמה פעמים אני אצתרך להגיד לכם כמה מאכזב לגלות שלאורלנדו היתה פאה בשרה (שר התבעות) דיי ברור מי יותר חתיך......לגולאס~לגולאס~לגולאס!!!!! אין מצב בני אדם וגם לך שיר הוא חתיך אם השיער הבלונדיני הגולש ברוח!

ThisIsJustME

New member
הוא מדהים גם בלי השיער

הבלונדיני
אני אגיד שוב מה שכבר אמרתי לפני כמה ימים: "אורלנדו זה אורלנדו ולא משנה באיזה מצב צבירה" לגולאס, וויל טרנר או אורלנדו בעצמו הוא מדהים בכול אופן

למעלה