יו יו
|מרי|

p r u d e n s

New member
יו יו../images/Emo182.gif|מרי|

אני שיר, מעריצה של אורלגולאס...שלא נדבר על אורלנדו כוויל טרנר, וגם על אורלנדו כעצמו. ויש לי שאלת סקר בשבילכן: איזו דמות יותר טובה-לגולאס או וויל? (מקווה שלא טחנתן את זה יותר מדי לפני שהצטרפתי)

OB4ever

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!

אני דניאלה חיחי כן שאלנו תשאלה אבל תמיד טוב לשאול שוב.. אני את שניהם....

וויל בבדאי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

ברור שוויל, למרות שגם לגולאס יפה, וכמובן שיש לי משהו עם בלונדינים - וגם האוזניים עושות את שלהן.......
לרמות הכל, וויל שולת

ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif

תהניייי בפורום! ובקשר לוויל/לגולאס... מאוד קשה לי לומר, בגלל שוויל חמוד לאללה, מצחיק והוא מדבר הרבה יותר מלגולאס (נו מה הפלא?!) אבל את לגולאס אני אוהבת גם בגלל שאת לגולאס בתור לגולאס אני אוהבת, וגם בגלל שזה אורלנדו שמשחק אותו והוא חמודדדד!
הקיצר, אני יגיד תשובה לגיטימית(?), ושאני אוהבת את שתיהם, כי אורלנדו משחק אותםםםםםםםם!

NiKi†a

New member
וולקאם!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

טחנו את זה המון כבר
אישית אני מעדיפה את וויל

bloomy

New member
אורלי?!?../images/Emo99.gif

אני אישתי הכי אוהבת את רולי כמו שהוא!!! מה לעשות הוא כ"כ מושלם גם במציאות
אבל אישית אני מעדיפה את וויל, למרות שגם לגולאס מושלמי, וויל פשוט יותר מתאים לו!!!

p r u d e n s

New member
יש משהו בדברייך../images/Emo182.gif|מרי|

לגולאס יותר מרוחק כזה...וויל באמת יותר מתאים לאורלי וגם לא צריך לתת לו את כל העזרים המזויפים האלה (למה גל לוין!? למה?!) אבל סה"כ לגולאס פחות סיסי מוויל.

bloomy

New member
את צודקת ב-1000000 אחוז../images/Emo70.gif

לגולאס אולי יותר קשוח, אבל וויל זה פשוט הוא!!! דבר ראשון, בתור וויל אנחנו סופסוף רואים את אורלי במראה הטבעי המשגע והמטריף שלו!
דבר שני, לא יודעת, הקטע עם לגולאס קצת מרוחק כזה... הגדרה מצוינת שלך, לא יכולתי להגדיר את זה יותר טוב!!!

כמו שאני אמרתי..

אני חושבת שכל דבר שאורלנדו משחק הוא חתיךךךךךךך אז הקיצר זה יותר אורלנדו מאשר וויל/לגולאס... LOL

g a g a

New member
היי שיר../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני איריס, נעים מאוד
אני התהאבתי בו בתור וויל טרנר
אבל הוא פשוט מדהים בכל מצב
תהני

ThisIsJustME

New member
היי שיר, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני שירה
בכל אופן זה ממש קשה להחליט לגולאס או וויל???? אז אני אומרת, שנייהם!!!!!!!! כי שנייהם זה אורלנדו וכמה שיותר אורלנדו- יותר טוב! חחח

תצ1

New member
ברוכה הבאה!!!!! ../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים שנצטרפת אלינו!! ושיחקת אותה על השאלה.... אולי כדאי שזה יהיה הסקר החדש שלנו, כי אתן יודעות אנחנו מחפשות אחד כזה כבר המון זמן!!! (גברת מנהלת) תהני המון המון המון!!! ניצן

p r u d e n s

New member
לאאא../images/Emo182.gif|מרי|

סה"כ הסקר כבר התקיים אז אין עוד סיבה לעשות אותו שובפעם. אני מתה על הפורום הזה! מתה עליו!

ThisIsJustME

New member
אבל מה שכן צריך זה

סקר חדש ומהר כי זה מעצבן כבר הזה של אם יש לך רעיון לסקר...

p r u d e n s

New member
יש לי רעיון לסקר...../images/Emo182.gif|מרי|

אבל אל תענו עליו עכשיו! באיזו סדרה אורלנדו צריך להופיע בתור עצמו? "מכושפות" "חברים" "בנות גילמור" "רוזוול" אתן מוזמנות להוסיף לרשימה

למעלה