יו יו ווטטס אפ ביצ'ס?! זה ביאץ' איז

BiAAcH

New member
יו יו ווטטס אפ ביצ'ס?! זה ביאץ' איז

בק אין דה מאדר פאקינג האוס!! מב קורה אנשים, מלא זמן לא הייתי, אני לא אתחיל לתרץ מה לא הייתי כל כך הרבה זמן, כי פשוט אין לי תירוצים, חוץ מהשבוע שבועיים האחרונים, שבהם המחשב שלי החליט שבא לו למות, שני ההארדיסקים שלי לא הסכימו להיפתח, אז פירמטתי את האחד עם ווינדוס והתקנתי מחדש, אבל אל השני עדיין אין לי גישה... 30 ג'יגה של דברים שלי, באסה, הא? בכל מקרה, אני פה בחזרה, לפחות עד שאני אתגייס, עוד חודשיים, ובינתיים רציתי להכיר לכם את החבר החדש שלי, כולם, תגידו יפה שלום לאוסקר (בתמונה) סקסי, הא?

BiAAcH

New member
אהה, ועוד משהו....

בגלל שעוד חודשיים צבא, החלטתי להוריד כבר את ההרחבה, כי אין לי מושג תוך כמה זמן זה ייסגר... וככה זה נראה אחרי בערך 18 שעות....

פקה פקה

New member
אעלק עשית אנדרררררררררר

איזה חמוד הוא, כזה נפוח ומסכן.. איפה עשית אותו בסוף? :] [ברוך השב, אגב!!!!!!!1111 -חיבוקים ונשיקות-]

BiAAcH

New member
באנדר....

והוא לא נפוח ומסכן, הוא כבר בקושי כואב, רק כשאני עושה תנועות מסויימות... והיה לי קטע מרגיז איתו, עשיתי אותו בעיקרון לפני שבועיים וזה לא הכי כאב, ואחרי שעליתי על האוטובוס הוא נפל, כנראה גיא לא הידק את הגולה כמו שצריך, אז הוא אמר לי לחזור והוא יעשה לי שוב, אז חזרתי ביום שישי לפני שבוע, וזה ממש כאב, כנראה בגלל שהאיזור עוד היה רגיש.... אבל לא נורא, עכשיו יש לי אנדר חמוד ויפה ששמו אוסקר...

פקה פקה

New member
בתמונה הוא נראה נפוח, :X

זה באסה זה, אבל עכשיו הכל בסדר! -טופחת לך על הראש-

BiAAcH

New member
ככה החלק הזה אצלי....

יש אנדרים שהם בפס הזה ויש שהם בגולה...

Green mnm

New member
תשאירו את הפות שלי מחוץ לעניינים

המלוכלכים שלכם!!!!