יו- הו!

LuLuLu iT

New member
יו- הו! ../images/Emo65.gif

אני פותחת שרשורי היומולדת הרשמית.
אז.. היום אורי היקר שלנו [oribarak] חוגג 16. [איזה צוציק, הה] אני אשרשר לך משהו יותר מוצלח מזה בהמשך היום, עוד לא התעוררתי. אבל אנשים שלא לוקח להם 3 שעות להתעורר מומזנים לשרשר לכאן ברכות מכל הבא ליד. אורי'לה, מזלטוב פרשס [^^], שיהיה יומהולדת מדהים.

new revolution1

New member
מזל טוף לצוציק הפולני!!../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif

חחח באמת אתה קטן.. מי יתן ותמשיך להיות ילד פולני חמוד ומוזר מתוק של אמא
עד 100 כ-20, הרבה הצלחה, אושר וכל החראתה שבא אחרי זה
מזל טוף!

Ivory Flower

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב!!

שיהיה לך יומולדת שמח, והפי-סוויט-סיקסטין, ושיהיה בהצלחה בלימודים, ושתהנה בכל שאר הדברים האחרים שאתה עושה!

holo

New member
מזל טוב אורי

למרות שאמרתי אתמול. שיהיה לך הרבה מזל טוב ועד 120

itaikuskus

New member
מזל טוב

just sixteen, a pickup truck out of money, out of luck got nowhere to call my owm hit the gas- and here i go I'M RUNNING FRRE, YEAH I'M RUNNING FREE

אורי שלנו בן 16! ../images/Emo65.gif

יום הולדת נהדר, חמוד! ושיתגשמו כל חלומותיך....

מזל טוב ילדד

שתגשים את כל החלומות שלך שתקנה האמונד נוצץ ואיזה לס פול חמודה! ושתנצל כל רגע בחיים ותחשוב רק על הרגע ולא על העבר או על העתיד!

avki

New member
מזל טוב.

ומי ייתן וכל משאלותיך יתגשמו, כל עוד הם לא פוגעות בי ^^

thezanani

New member
../images/Emo95.gif

כושי כוש. אתה כזה פוצי מוצי שקוצי. ומוקי מוק שלוק פוק טטה בבל'ה. ובני בנני שלטו. וזה לא השלכה. יור אר א מאן נאוו. פתח כתפיים, עמוד זקוף, ישר רגליים. ותחליף לי את הנורה שמה. תסדר את הכלים. המדיח לא עובד. אל תשאל, הגלגל נפל לי, אני לא יודעת. כאלה, וזה. אבל יש גם יתרונות.

Tinty

New member
מזל טוב, אורי! ../images/Emo13.gif

(גם כן צוציק. אני עדיין 15...)

Elinor BC

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אם לא היה לי לחץ והיסטרית גרמנים הייתי זוכרת להתקשר יקרררררררררררררררררררררררר אחד ! שיהיה לך יומולדת מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עליך !

למעלה