יו אתם עוד כאן?!

סמיילי22

New member
יו אתם עוד כאן?!../images/Emo3.gif

הכלבים נובחים השיירה עוברת הסדרה נגמרה והפורום שרד! עד עכשיו! כל הכבוד... זוכרים אותי... אני הפמיניסטית... אהבתם אותי נורא אז...
בכל אופן רק רציתי לומר לכם שראיתי היום את הפרק הראשון... וכבר מההתחלה חילקו את הסדרה לתפקידי גבר-חזק ואישה-חלשה. אומנם רונה יודעת לזהות סוגי מכוניות, אבל אלי מרקו וחבורתו חושבים "אישה-טיפשה" ואחרי שהיא מצפצפת "אני אקרא למשטרה..." חושבים גם "אישה-חלשה". ראבק! תנו פעם סצינה שנשים מרביצות לגבר... סמדר? לא רק דמות חלשה, דמות סמרטוטית. בגללה השוביניזם חוגג. וכו´... וכו´... אני עודני מצפה לטנובלה הפמיניסטית הראשונה. אבל מה אני חייבת לומר: לגעת באושר? הרבה יותר שוביניסטית!!!

actress

New member
ברוכה השבה../images/Emo32.gif התחתנת ../images/Emo35.gif ולאן

נעלמת????? היית חסרהההההה

סמיילי22

New member
עוד חודש למנאייק....../images/Emo99.gif

ונכנס בן זוגי שיחיה ואני בברית נישואין ונחיה כאיש ואישה דרך אגב שתדעי - שיגעתי את הרב שלי שאני רוצה טכס שיוויוני ככל האפשר. אז לא, הוא (בן זוגי) לא לובש שמלה אבל גם אני מקדשת אותו וגם אני שוברת כוס, קולולולולולו....

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
וואי מיכל?!?

החתונה שלך עדיין על היומן בפלאפון שלי... מה נסגר עם המחקר שלך? ´השפעת טלנובלות ואופרות סבון על עיצוב דמות האישה בעיני מתבגרים´ אמרתי את זה נכון?

סמיילי22

New member
רותם אני אמליץ עליך לתואר ראשון../images/Emo13.gif

כל הכבוד שאת זוכרת! המחקר הזה יצא לפועל כנראה רק אם אעשה תואר שני...
אבל אני מבטיחה שעוד תשמעי עליי!
בינתיים בשנה הבאה אני עושה מחקרים על נושאים אחרים בסוציולוגיה אירגונית (שיתוף עובדים וכו´) כי בזה בעצם מתמקד התואר שלי. לימודי נשים - זה קורסים כתוספת שבהתחלה נרשמתי אליהם סתם כדי לסתום חורים במערכת אבל התאהבתי בנושא הזה ואני רוצה להתמקד בו הלאה. אולי אפשר לשלב את שניהם (אירונים ונשים) כי את יודעת שמצב הנשים בעבודות בעולם הוא ביזיון גדול מאוד אפילו בעולם המערבי. בינתיים בשנה הבאה (שנה אחרונה לתואר ראשון) יש לי בנוסף קורסים בתיאוריות פמיניסטיות ובנשים ודת והולך להיות לי מעניין

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
כןןןןן את והמניאק... ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שעדיין לא הבנתי עם הוא שוטר או שזה סתם שם חיבה... לא רגע, הוא איש קבע... אממ.. אני באמת זוכרת יותר מידי. תחזרי אלי למסרים?

למעלה