יו אתם מגעילים אפחד לא אמר פה מזל טוב לתומר קקות ..
מ מורי לנצח New member 5/2/06 #3 אבל תומשי אל תכעס אממ בשביל לומר לך מזל טוב צריך אנשים ואיך לומר את זה בעדינות.. זה אין פה חכה עוד קצת שיצא הדיסק נעשה לך יומולדת וחצי מכובדת אישתך הפקצה
אבל תומשי אל תכעס אממ בשביל לומר לך מזל טוב צריך אנשים ואיך לומר את זה בעדינות.. זה אין פה חכה עוד קצת שיצא הדיסק נעשה לך יומולדת וחצי מכובדת אישתך הפקצה
ס ספרפור New member 5/2/06 #5 ../images/Emo65.gif מזלטוב!../images/Emo65.gif באמת שהתכוונתי, באמת. רק פעם הבאה תודיעו אז אלפי מזלטובים , איחולים, וחיילים
../images/Emo65.gif מזלטוב!../images/Emo65.gif באמת שהתכוונתי, באמת. רק פעם הבאה תודיעו אז אלפי מזלטובים , איחולים, וחיילים
א איף New member 6/2/06 #7 סליחה סליחה סליחה אז אני קצת מפגרת בתאריך (וגם בלי קשר לתאריך)... אבל.. מזל טוב תומר!!!!!!!!!! כשיתחילו ההופעות נחגוג לך. נעשה לך בושות בבארבי, יהיה שמח!
סליחה סליחה סליחה אז אני קצת מפגרת בתאריך (וגם בלי קשר לתאריך)... אבל.. מזל טוב תומר!!!!!!!!!! כשיתחילו ההופעות נחגוג לך. נעשה לך בושות בבארבי, יהיה שמח!
O orguy New member 6/2/06 #8 ../images/Emo49.gif המון מזל טוב! וסליחה שאני תקוע עם בגרויות ועוד המון שטויות בראש שלי....... בכל אופן מזל טוב!!!
../images/Emo49.gif המון מזל טוב! וסליחה שאני תקוע עם בגרויות ועוד המון שטויות בראש שלי....... בכל אופן מזל טוב!!!