יו אנשיז!!!!!ממצב!?!

noki16

New member
יו אנשיז!!!!!ממצב!?!

ממצב כולכם!?!? אין רעיון להודעת כניסה-לפורום משעשעת,(תגיע בהמשך,פשוט ישנתי שעה בלילה היום אז....בהזדמנות...אני חייבת לכם)-אני רק יגיד יפה ***שלום!***(אתם החוליה החלשה!!??!).....אני בליידרית בת 16 מרעננה,ושומעת הכל(מלבלד פופ,פופ רוק,ומזרחית...יאק!),ובעיקר Fאנק,pנאק(אני תמיד מתבלבלת!
סקייט-פאנק... אז...קבלו אותי!!!!!
אגב,יש כאן סקייטרים/סקייטריות במקרה???(על בליידרים אני כבר לא שואלת,כי הם נכחדים לאט לאט מן העולם...
) יללה זזתי למ-י-ט-ה(לילה טוב!
) נוקי הבליידרית.

pikitup

New member
אבוי

וואי גם אני בליידרית מאגניבה ואני אוהבת את בריטני ספירס ופאפא-רוץ´ אה כן וגם לימפ-ביזקיט. טיהי סתם, אל תעלבי.. ברוכה הבאה לפורום.

xero1

New member
זה היה בצחוק, נכון?

לא ניראה לי שיש כזה דבר סקייט פאנק, פשוט פאנק-רוק מודני. nofx, pennywise, Guttermouth וכאלה

Deville

New member
סקייט פאנק

בטח שיש כזה סוג, רק קשה מאוד להגדיר אותו. פניוויז, 98Mute ומילנקולין ישן נחשבים לסקייט פאנק

pikitup

New member
סקייט-פאנק

סקייט-פאנק זה בעצם סוג של פאנקרוק. הוא בדרך כלל מלודי יותר והוא עושה לך חשק לתפוס גלגלשת וללכת לשבור את הראש. דוגמאות : Pennywise, Millencolin, No Fun At All

the mutt

New member
יש כזה דבר

אבל זה יותר המצאה כזאת... כי זה ממש דומה לסקא פאנק טאני אישית לא שם לב להבדל בכל מקרה גם אני נוסע על סקט

ּpine appleּ

New member
מה לעזאזל הקשר

בין סקא פאנק לסקייט פאנק? אולי רק השם דומה אבל חוץ מזה כלום

noki16

New member
../images/Emo46.gif אררררררר......../images/Emo46.gif

למה לעצבן????!!!אל תזלזל ישר...זה שאין הרבה בליידריות(7,8כמדומני...אנחנו רק 3בסקייט פארק הנוכחי שבו אני נוסעת)זה לא אומר שצריך ישר לצחוק עלי
.... גרררר.....שונאת שעושים כאלו שטויות...אמנם "זה נכון"-אין דבר כזה "סקייט פאנק" בעיקרון(למרות שאני שששששששששששונאת שמגדירים מוזיקה ויורדים על מי שלא כל כך מדייק בסיווג,אבל שיהיה...),אני מתכוונת לכל אותן הלהקות שעושות לך את זה,שמביאות לך ת´חשק לעלות על רולר(או סקייט מן הסתם),ולתפוס מוזה מטורפת לעלות לרמפה ולקרוע אותה...(או לחילופין-ליפול תוך נסיונות לסלטות שונות,חלקן בטעות וחלקן בכוונה,ולהמרח חחחחזק על הקרשים...מה אתם יודעים-כל אחד וההנאות שלו) המממ...אין לי כוח לפרט כרגע,כי ביר להניח שכל להקה שאני ינסה לסווג,מיד יצעקו עלי שזה לא נכון,וזה לא זה,ולא פה ולא שם...אז אני אוותר,אני שומעת פאנק/רוק,אולדסקול/ניוסקול(פחות,אבל עדיין)וסקא(כלללל כך שונה מפאנק רגיל...שזה מדהים..-מטורפת על the hipposלמשל....להקת סקא מ-ע-ו-ל-ה..)וגם להקות חביבות כאלו שאין לי מושג לאן לשייכן-כמו me first and the gimme gimmes,new found glory,mxpx,mellincolin,fenix tx ועוד הרבה,זה משתנה מחודש לחודש,וזה גם לא כל מה שאני שומת,זה פשוט לפי מצב רוח,אם בא לי סקא,או מטאל...זה תלוי בהרגשה ובמוזה שלי ליסוע... עוד להקות שכיף ליסוע אתן-(סתם לידיעה כללית,תנסו
מה יכול לקרות,אולי גם אתם פתאום תעלו על הקרש ותנסו לשבור את ראשיכם...
) system of a down,mindless self indulgence(אני לא יודעת איך להגידרם,ניראה לי שזה פאנק) אל דאגה,אני ממש,אבל *ממש*לא מהוואנביז המלהבים שאומרים שהם שומעים פאנק ובעצם שמעו אולי שיר אחד של oiוכבר מתלהבים מעצמם....אני שונאת מתלהבים. מקווה שגם אתם
פפפפפשששש כתבתי המממווווןןןןן......טוב,זזתי לי ליסוע קצת(ולנסות לא לשבור את הראש...)על רולריי היקרים. c-ya allבערב!!! Skate!

noki16

New member
מכירה אותם...ו...

לא אוהבת nofx(וואלה-הפתעה-אצליינו כולללללללם אוהבים נופקס..חוצמממני) פניוויס מכירה ואוהבת,וגוטמאו´ת מכירה(לא יותר מידי טוב)בהכרות דיי שטחית-יש לי רק 5שיריים שלהם. אבל הם טובים.... זה אלו שיורדים על הבליידרים בשיר skater anthem חחחחהם רעים
... Kottonmouth Kings גם טובים,לא בדיוק פאנק...אבל גם מבדר,וגם על סקייט...המממ.... מה עוד? real big fishעם השירים המצחיקים שלהם... consumed,Suicidal Tendencies ועוד כמה שלא קופצים לי לראש כרגע... אוקיי,אז כמובן שיש את goldfingerהמקסימים(קלאסיקה,ישנים,אולדסקול כייפי וחביב-מן הסתם השירים הישנים...)וoffspring,וכל שאר הישנים... המממ.... טוב..חאלס,אין לי יותר רעיונות. יש למישהו רעיון? תגידו,ואני יגיד אם אני מכירה,ואם אני מחשיבה את זה כסקייטפאנק. סבבה?

pikitup

New member
את שומעת קצת מוזיקה טובה..

חלק ממה שכתבת מאוד איכות, את רק כותבת את זה בטון מתלהב של ילדה בת 7.. דרך רגב, יום שני - ערב סקא\פאנקרוק\הארדקור-פאנק במועדון החלקה 109, טברסקי 8 ת"א. צריך לפרסם איזה כתבה על סקא.. כשיהיה לי כוח וזמן.. כי לא הרבה אנשים כאן מבינים בכלל מה זה סקא

Sham 69

New member
.........

סתם שאלה יש קהל לסקא בכלל? ואני מתכוון סקא טהור.. גל ראשון

pikitup

New member
מה זאת אומרת?

בפורום או בכלל בארץ? בכל מקרה התשובה היא לא. אבל עדיין.. תשמע יש כמה שכן אוהבים את זה. יום שני יהיה תקלוט של כל סוגי הסקא. גל ראשון, שני ושלישי. בעיקר שני ושלישי אבל.

noki16

New member
אררר...טוב.

יצא לי מתלהב כי התעצבנתי נורא שמזלזלים בי. מצטערת...אני לא כזו בדרך כלל. יש לך משהו להמליץ לי...? בכיף מוכנה להכיר עוד להקות טובות.

HandsomeDevil

New member
דיי,

אני עם שירה, את שונאת מתלהבים?! את באה לפה ורושמת את השמות של כל הלהקות שאת מכירה כדיי שכולם יחשבו שאת מאגניבה, ומבינה כזאת ומכירה מלא להקות. את מזכירה לי את ההומו מפורום גרין דיי.

Deville

New member
זה Deville ...

אם התכוונת אליי,זה שם של שיר של Strung Out וגם שם של להקה מצויינת.

noki16

New member
תודה..

חפיף,זה הכל שטויות....תחשוב/תחשבי מה שבא לך לעזאזל,לי -זה לא ממש מפריע..

למעלה