יו אני עצבנית פחד

רחלילי

New member
יו אני עצבנית פחד

מהרגע שהבנות של השכנה באו להזמין אותי למסיבת הפתעה ספונטאית שהם עורכים לאמם בבית מחר בערב אז אנו מוזמנים יחד עם עוד כמה שכנים ואני מה זה בכאב ראש מזה ופתאום הייתי חייבת מתוק טסתי לסופר רק לקנות חלב כדי לגמור שני שליש חבילה של מיזלי לבדי! איזה פרה אני! איזה לחץ איזה עצבים מה זה לא מתאים לי המפגשים החברתיים האלה. אני באטרף. רוצה להיעלם שלא יזמינו אותי זה עושה אותי פשוט עצבנית! יו מה עושים? גם את הראש אני מתחילה להרגיש. מדהים כמה שאי אפשר לעשות הרפיה כשכבר עצבניים.

shelycat

New member
קודם כל חיבוק../images/Emo24.gif

אני מבינה כמה מסיבות הפתעה שמגיעות לך כאורחת גם בהפתעה יכולות להלחיץ מה גם שיש להפתעות מהסוג הזה להגיע בזמן הכי פחות טוב ותמיד את נתקעת עם הגב לפינה כי "לא נעים". ממליצה לנשום עמוק ולהגיד לעצמך את האמת זה אמנם בעל חשיבות למישהו אבל לא ממש לך, זה ישים את הדברים בפרופורציה, חוץ מזה מציעה לשקוע במשהו שלא דורש מחשבה כלל אבל לא מאפשר לחשוב על דברים אחרים, כמו שיטוט באינטרנט, צפייה בסרט או כל פרוייקט שולי אחר. חוץ מזה את לא
! אז אכלת קצת מדבר שטעים לך וסך הכל לא נגרם שום נזק ממשי, הרי זה סוג של מזון בריאות גם מרגיע וגם טוב לעיכול.

רחלילי

New member
תודה את חמודה!

קודם כל זה באמתמיזלי ולא שוקולד (הדבר הראשון שעלה בראשי ממנו אני גמולה כבר חודשיים). דבר שני זה לא נעים כי זה השכנים ממול. וכי אנחנו יחסיתחדשים כאן וכי השכנים באו לחתונה שלנו חודש אחרי שעברנו לכאן וזה ממש לא התאים להם והם היו זמן לא רב אחרי אבל וכו´ ואני מאד מעריכה על כך רק מה אני נורא מרגישה אאוטסיידרית עם השכנים כאן שכולם חברים של כולם אבל אנחנו די מחוץ לזה, מגיעים רק בערבים ולא מסתובבים בחוץ גם כי זה לא האופי שלנו וגם כי לנו אין ילדים בניגוד לכל דיירי הישוב הזה, אלא אם חתולים נחשבים. זהו. קשה לי כי יש לי תחושה של חיצונית כזו וגם חשה יותר ויותר אתהפלצנות של האנשים כאן אולי דווקא בגלל שאני חשה חויצונית להם זה מקל עלי כשאני רואה בכולם פלצנים. נו טוב אבל אני עדיין עצבנית.

שמופית

New member
מצטרפת ל../images/Emo24.gif

ומחזקת את דברי שלי - לשים דברים בפרופורציות... סה"כ, את לא חייבת להיות שם שעתיים לפני שהיא מגיעה כדי לצרוח "סופרייז" ומספיק אם תגיעי אחרי החיבוקים וההתרגשות, תאחלי מזל טוב, תורידי איזו עוגה או מתנה קטנה ותלכי אחרי 10 דקות.

רחלילי

New member
תודה שמופית, ושאלה על מתנה../images/Emo77.gif

אז מה מביאים מתנה? עישה שנכנסת ל-40 עדול. אין שם בעיה כלכלית. יש בית פרטי וחצר וכלב ובעל ו3 ילדים. מה מביאים מתנה שיהיה מכובד ועם זאת שלא יכניס למשכנתא נוספת? חשבתי אולי משהו אישי אחכ חשבתי אולי משהו עבודת יד (קנויה) מקרמיקה. אבל אני פתוחה לרעיונות כי כאן נגמר לי הדמיון.

shelycat

New member
..............

אני הייתי הולכת על משהו סולידי כמו בקבוק יין טוב או בקבוק שמן זית או הכי טוב לדעתי זה ספר+פתק החלפה למשל ספר בישול טוב. למזלך גם אנחנו אוטוטו שוב נכנסים לחג אז יש כל מיני ערכות/סלסלות שי יפות בכל מיני תקציבים.

רחלילי

New member
ספר=רעיון טוב

בקבוק יין לא יכולה כי היא נכנסה אלינו עם בקבוק וגביעי יין כשרק נכנסנו לדירה אז זה כאילו אותו דבר ספר זה רעיון מעולה. המלצות? משהו? (שיהיה פלצני אבל גם שימושי)

רחלילי

New member
ואמא שלי היתה אומרת

"רחלי, איך את מדברת!". בכל מקרה אני עצבנית פחד רק לפי קצת ההודעות שלי אפשר להבין שהאדרנלין אצלי משתולל

shelycat

New member
.........

אהההה........פלצני את אומרת? את במקרה מוזמנת למסיבת הפתעה לחמותי (גם לה יש יום הולדת השבוע) הספרים של בני סיידא שווים ביותר ממליצה על "ברגע האחרון" שלו שאפילו חמותי שבהחלט נכנסת לקטגוריית פלצנית קנתה. אבל עם את רוצה משהו ממש פלצני תלכי דווקא על אהרוני למשל הספר החדש שלו על סנדוויצים כל אחד מהגרסאות של הספרים הלא כשרים שלו. את יכולה גם ללכת על הספר מהתכנית של גידי גוב "גידי גוב הולך לאכול" שמאוד צבעוני ומרשים.

shelycat

New member
עוד המלצה

עוד המלצה היא אחד הספרים של השף הערום את הראשון יש גם במהדורה עיברית ואני מאוד אוהבת אותו (את הספר). חוץ מזה עם לא תמצאי כלום את יכולה לארגן סלסלת שי עם כמה כדורי גבינה מתובלים+חריץ גבינה קשה טובה+לחמניות ולחם מעניין וסגרת עיניין, את המרכיבים לכזאת סלסלה אפשר לקנות במעדניות בכל סופר/היפר.

רחלילי

New member
תודה!

בני סיידא נראה לי זה מה שיהיה הם שומרים כשרות והם בעצם לא כאלהפלצניים זה יותר מה שאני מייחסת לאווירה שכאן. בכל מקרה מרוב לחץ הלכתי אתמול לישון הרבה לפי שהאיש חזר מהעבודה+משחק כדורסל, כך שנרגעתי והיום זה נראה לי פחות מפחיד. אני אלך לקנות את בני סיידא או משהו ושוב תודה רחלי.

blessed

New member
אפשר לשאול איפה את גרה?

כי אנחנו גם עוברים קרוב לשכונה כזו שנראה לי שכולם שם חברים של כולם (או במילים פחות עדינות "אחד ב---- של השני") וממש לא מתאים לי הקטעים האלה.

נופר30

New member
איפה הימים שכולם היו שכנים טובים ?

ואם נתקעת השכנה עזרה לך עם הילדים ? רחלי לא לדאוג ( גם שלומי נכנס לפניקה שמזמינים אותנו ) לבוא להגיד יפה מזל טוב לשתות כוס קולה וללכת זה לא עולה בדמים מקסימום כשתצטרכי השכנה תבוא לעזרתך

רחלילי

New member
מה זה קטעים האלה?

למה את מתכוונת לדעתי זה דווקא יפה מה שהם עושים מה גם שעשו לנו הכנסת שכנים מקסימה שבאנו כל שכן בא ושלחו ילדים והביאו לנו מתנות! הם מקסימים פשוט אין לי נושא וחצי על מה לדבר איתם מה גם שכולן כאן או מורות או מובטלות ואנחנו מגיעים רק בערב הביתה כך שאין מתי להפגש ועל מה לדבר. וזהו.

fila

New member
ספר הדבש של בני סיידא../images/Emo45.gif

אני מרוצה ממנו.....

רחלילי

New member
קניתי וקניתי בני סיידא!../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif|נשי

תודה לכן! קניתי ספר שנראה שווה לגמרי כל מיני מתכונים מהירים אני לא חושבתש כולם כאן פלצנים אני פשוט ייתי בהסטריה אתמול בערב. עוד מעט אני אוריד את הצבע מהשיער (כן כמו מפגרתהלכתי קניתי וצבעתי ממש עכשיו) ואני אקפוץ לתל אביב לקחת את האיש מהעבודה ויללה נלך. דווקא די בא לי. ואגב השכנים אן ביחסים מאד מאד טובים זה עם זה בעיה היא שאני מרגישה אאוטסיידרית כי אין לי על מה לדבר איתם! (חוצ מהשכנה מעבר לכביש שהיא מקסימה ואנו מחליפות מכתונים נקווה שהיא תהיה שם בערב) בכל מקרה תודה ואה! כן יש נחה על בני סיידא בסטימצצקי 64 במקום 85 שח לידיעתכן. ואה כן הנחה 50% על כל צבעי השיער בניו פארם במודיעין - עשיתי צבע "שטיפה" לראשונה בחיי מקווה שלא יחטפו ממני שוק מחר בעבודה. טוב ביי רחלילי.

אתי@

New member
מה אתן מחליפות? מכתונים?

תתחדשי על הצבע החדש. איזה צבע עשית?

רחלילי

New member
שניה אני אלך לבדוק!

עוד לא ראיתי את צבע לא נעיםן לומר יצאתי עם שיער רטוב וישר מהעבודה של אייל הלכנו למסיבה ההיא אז שניה - אבדוק מה יצא שם.

רחלילי

New member
../images/Emo10.gif סתם חום כהה עם טיפה גון של בוהק

לא שונה ממה שיש לי ממש אפילו טיפה יותר כהה אבל עם זריקה של בוהק ושל חום יותר חי מהשיער שלי שאני מגדירה אותו כ"חום אפור" (ולא אין בו עדיין שיבה). ואגב אנו מחליפות מתכונים... וכל השכנות שם רזות פיצוץ כולן בדיאטה של איזה דוקרת אחת וממליצות לי כי רואות איך השמנתי מאז שהגעתי לכאן. אבל מה אני אשלם 600 שח לחודש לדוקרת? עד שארזה? זה חצי מהמשכורת שלי! אני חייבת להמשיך לבדי. איזה באסה.

למעלה