יו!! אני מזועזע!

יו!! אני מזועזע!

הורדתי לפני איזה שבוע את "איירוניק" בלייב ב Woodstock 1999 (מישהו ראה?)והזדעזעתי! הביצוע היה מעולה ואלאניס-אין מילים, אבל רציתי להרוג את הקהל!!! איזה *%^**# $^*)8% !!! הם התחילו לזרוק באמצע ההופעה בקבוקים ריקים על הבמה ואלאניס כזאת חמודה...שרה מחייכת וזה..ובטח..לא יודע אני התביישתי בשבילה. זה בכלל לא היה נראה כאילו הם רצו לשמוע אותה. זה בדיוק כמו שמישהו מדבר אליכם ואתם מסובבים את הראש ומדברים עם משהו אחר-בדיוק אותו דבר!! כולם שם עלו אחד על השני והיו מלא שומרים באמצע וזה..וזה לא שהיא לא הסתכלה לקהל היא כן..והיה אור יום היא בטוח ראתה..אוף..היא לא מגיעה להם!!! יו..ממש עצוב לי בשבילה..זה כמו שיזרקו עליכם ביצים כשאתם שרים ויגידו לכם לעף מהבמה. והיא עוד שרה מהלב ממש-ממה שהיא מרגישה וכל זה..לא יודע, הייתי חייב לשתף.
 

OrdinaryDay

New member
בד"כ עושים את זה בשל התלהבות יתר

לא נראה לי שהיא לא הייתה רצויה שם.
 

BaBa LiVe

New member
בסו פיור...בסוף..זרקו עליה בקבוק

שנחת לה על הגיטרה....בין היד שלה לגיטרה.... מסכנה...היא חייכה והעיפה אותו! הם זרקו על כולם בקבוקים שם כולם שיכורים ומסוממים! מי שבא מחר - נראה את רגע הפגיעה בסו פיור
 

נריה פי

New member
../images/Emo4.gif לצערי אני לא אוכל להגיע.

תקף אותי הרפס נורא מדבק בעור שממש ליד העין, והעין שלי התנפחה למימדים ענקיים. (הו, סורי על הפרטים). וזה גם נורא מדבק. :\ אוף. כל כך רציתי לבוא.! עושים עוד מפגש בחופש הבא שיהיה.! (ראש השנה? סוכות?)
 

AlanisJunkie

New member
../images/Emo45.gif מגיע, ואנשים, אתם פשוט מרגיזים

רוית ואני, שני חיילים, חותמים על יום חופש במיוחד בשבילכם, כדי לארגן מפגש פורום. הרי הימים האלו גם ככה מעטים וחשובים לנו ובכל זאת אנחנו רוצים שגם לפורום שלנו יהיו מפגשים ואנחנו מוכנים לבזבז יום בשבילכם שיכולנו לעשות בו דברים אחרים חשובים - ואתם מבטלים יום לפני. זה פשוט מרגיז, מעצבן. גורם לי לחשוב שנמאס כבר מהשטויות האלה. תמיד אותו הדבר. כל מפגש נדמה שהולך להיות סבבה ושעה לפני אנשים פה חוטפים רגליים קרות. אז אחרי המפגש הזה כבר לא יהיה בא לי שיהיה עוד מפגש. ותחסכו ממני את המשפטים המטומטמים האלה, "יווווו...אני לא מאמינ\ה שלא הייתי! מתי יהיה עוד מפגש??? אני אבוא למפגש הבא בטוחחח!!!". הכל חירטוטים, ואתם, אנשים, פשוט אי אפשר לסמוך עליכם.
 
../images/Emo4.gif

אני כל כך מצטערת הייתי תלויה בהגעתו של דניאל מסיבות כאלו ואחרות של אימי היקרה, לבסוף הוא לא יכל להגיע, משמע גם אני. לא יכולתי לעשות דבר בנידון, וכן, רציתי לבוא.
 

מלכוש

New member
חפיף יוסי,

אף אחד לא הבריז בכוונה... (כי הרי, מי לא היה רוצה להיות שם?)
 
למעלה